Καλησπέρα friends! Χθες τελικά ο Young δεν έπαιξε, οπότε VOID το σημείο του. Στο Discord όμως, κλείσαμε με 6/10, πιάνοντας αποδόσεις 34.00 και 15.00. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Οι Clippers, προχθές, μείωσαν σε 3 – 2, κερδίζοντας τους Suns (116 – 102), με πρωταγωνιστή τον George (41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ). Για τους Clippers, παραμένει εκτός ο Leonard, ενώ αμφίβολος είναι ο Zubac. Οι Suns από την άλλη, κατεβαίνουν πλήρεις.

Έχω δώσει κάποια σημεία στο discord από χθες και σήμερα. Ένα θα δώσω εδώ, ελπίζοντας να μη γίνει VOID.

Ο Cameron Johnson είναι ο έκτος παίκτης για τους Suns, παίζοντας, στη σειρά αυτή, περίπου 24 λεπτά. Σ’αυτά τα λεπτά, μετράει 11 πόντους και 4 ριμπάουντ, χωρίς να έχει υπάρξει ματς που να μην έχει ξεπεράσει τους 5 πόντους και τα 3 ριμπάουντ. Θεωρώ ότι παίζονται και οι πόντοι του, που προσφέρονται στο όριο των 7.5 πόντων, αλλά εγώ θα προτιμήσω να πάω με το συνδυαστικό Johnson over 4.5 πόντους & over 2.5 ριμπάουντ σε απόδοση 2.00 μέσω του “Φτιάξε αγορά” στην Bet365

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ