Καλησπέρα friends! Χθες κλείσαμε με 2/3, αφού χάθηκε μόνο ο Jackson για 1 πόντο. Αυτή η βολή που έχασες κύριε Reggie φταίει! Προχωράμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:30] ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Bucks, προχθές, έκαναν το 2 – 1, κερδίζοντας τους Hawks (113 – 102), με πρωταγωνιστές τους Middleton (38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ) και Antetokounmpo (33 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ). Για τους Hawks, αμφίβολοι είναι οι Bogdanovic και Young, όπου η μαγνητική του δεύτερου έδειξε σπάσιμο στον αστράγαλο. Για τους Bucks, αμφίβολος είναι ο Γιάννης.

Υπάρχουν κάποια σημεία, που έχω ξεχωρίσει, αλλά εδώ στο σάιτ θα δώσω ένα και τα υπόλοιπα στο discord.

Ο Young πολύ δύσκολα θα χάσει τόσο κρίσιμο ματς και είναι αναγκασμένος να παίξει με έναν ακόμα τραυματισμό. Η άμυνα των Bucks είναι προσαρμοσμένη πάνω του, οπότε βρίσκω πολύ δύσκολο να μην επηρεαστεί από τον τραυματισμό του, αν βγάλει κιόλας όλο το ματς. Υπάρχει και η περίπτωση να μην παίξει και να βγει μονάδα το σημείο μας. Πάμε λοιπόν με Young under 28.5 πόντους σε απόδοση 1.85 στη Bwin

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ