Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μόνο η μία από τις τρεις επιλογές μου δικαιώθηκε το Σάββατο, επομένως δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε τις σημερινές  μου επιλογές για το στοίχημα.

Τις Δευτέρες δεν συνηθίζω να γράφω, αλλά με έξι παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, δεν μπορούσα παρά να ασχοληθώ. Εστω και αν μόνο ένα παιχνίδι έχει τραβήξει έντονα την προσοχή μου.

Βίλα Νόβα – Βάσκο Ντα Γκάμα Προγνωστικά

Η Βίλα Νόβα έχασε τον τελευταίο αγώνα της, αλλά αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από 13 αγώνες που δεν είχε χάσει, με εφτά νίκες σε αυτό το διάστημα. Και στο γήπεδό της έχει έξι νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει! Θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Η Βάσκο Ντα Γκάμα από την άλλη μεριά είναι αδιάφορη βαθμολογικά, στο +3 από την σημερινή της αντίπαλο. Και δείχνει να της στοιχίζει η απώλεια της διεκδίκησης της ανόδου, αφού έχει τέσσερις σερί ήττες, δύο στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Βίλα Νόβα στο 2,41 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

23:00 Βίλα Νόβα – Βάσκο Ντα Γκάμα 1 (2,41 @ Betshop)