Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και καλό μήνα. Ας ελπίσουμε σε καλύτερη τύχη από τον πρώτο του 2021, αφού δεν πήγε καλά ο Ιανουάριος από στοιχηματικής πλευράς, κλείνοντας άσχημα και η Κυριακή. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για στοίχημα.

Απόψε διεξάγονται κάποιες αναμετρήσεις εξ αναβολής για τη Λιγκ 2 και τη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, με αυτές σκοπεύω να ασχοληθώ.

Κρόουλι – Λέιτον Οριεντ Προγνωστικά

Η Κρόουλι έχασε και το τελευταίο της παιχνίδι, αλλά από την Κέιμπριτζ εκτός έδρας. Στο γήπεδό της, δεν χάνει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, αν και έχει δύο ισοπαλίες. Η Λέιτον Οριεντ προέρχεται επίσης από ήττα, ενώ δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Ενδεχομένως να φταίει πώς λείπει ο πρώτος της σκόρερ λόγω τραυματισμού. Και ειδικά μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, εφτά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Και σε αυτό το γήπεδο έχει πέντε επισκέψεις στο παρελθόν, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες! Αξίζει επομένως να ποντάρει κάποιος στον άσο της Κρόουλι στο 2,24 στην Betshop.

Γουίλντστοουν – Μέιντενχεντ Προγνωστικά

Η Μέιντενχεντ κέρδισε ξανά έπειτα από καιρό εκτός έδρας και σε αγώνα που χρειάστηκε να προηγηθεί τρεις φορές. Αλλά γενικώς κερδίζει μακριά από το γήπεδο της, με πέντε νίκες σε 11 αγώνες. Και δείχνει σε καλό αγωνιστικό σημείο, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Από την άλλη μεριά η Γουίλντστοουν έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αν και μία εξ αυτών ήταν στο γήπεδό της. Με αυτά τα δεδομένα και με την Μέιντενχεντ να θεωρείται γενικώς καλύτερη ομάδα, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Μέιντενχεντ στο 2,52 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Κρόουλι – Λέιτον Οριεντ 1 (2,24 @ Betshop)

21:45 Γουίλντστοουν – Μέιντενχεντ 2 (2,52 @ Betshop)