Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μέτρια η χθεσινή μέρα, αφού η Ζόρια επιβεβαίωσε την επιλογή της, εν αντιθέσει με την Αντβέρπ που «ανέστησε» την Φενέρμπαχτσε! Πάμε να δούμε τη σημερινή  μου επιλογή για το στοίχημα.

Σπάνια ασχολούμαι Παρασκευή με στοίχημα, αλλά απόψε θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι από την δεύτερη κατηγορία της Σκοτίας, που τράβηξε την προσοχή μου, λόγω απόδοσης φυσικά.

Εδιμβούργο – Αλμπιον Ρόβερς Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το κύπελλο Σκοτίας στο τελευταίο τους παιχνίδι, με τη διαφορά πώς το Εδιμβούργο κέρδισε στο γήπεδό του και έχει να αγωνιστεί δύο εβδομάδες, ενώ η Αλμπιον Ρόβερς χρειάστηκε επαναληπτικό στην έδρα της, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, για να πάρει την πρόκριση με νίκη. Αμφότερες αντιμετώπιζαν ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας και στους αγώνες τους φάνηκε πώς η Αλμπιον Ρόβερς δεν μπορεί να κερδίσει εκτός ούτε σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας! Φέτος έχει έξι ήττες σε οκτώ παιχνίδια μακριά από την έδρα της σε όλους τους θεσμούς, 5/5 στο πρωτάθλημα! Επιπλέον έχει πολύ κακή παράδοση απέναντι σε αυτή την αντίπαλο, με έξι ήττες σε έξι επισκέψεις της εκεί! Αλλά και πριν αρχίσει η σεζόν το Εδιμβούργο θεωρούταν καλύτερη ομάδα της Αλμπιον Ρόβερς, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα τώρα τελευταία. Αξίζει επομένως το ποντάρισμα στον άσο του Εδιμβούργου στο 2,10 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Εδιμβούργο – Αλμπιον Ρόβερς 1 (2,10 @ Betshop)