Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και χρόνια πολλά στους πάρα πολλούς εορτάζοντας και εορτάζουσες σήμερα! Μέτρια και η χθεσινή μέρα, από πλευράς στοιχήματος, αφού επιβεβαιώθηκε μόνο η μία από τις δύο επιλογές μου, σε απόδοση που απλά απέτρεψε την χασούρα. Τουλάχιστον υπάρχει η ηθική δικαίωση για το άλλο σημείο, αφού δεν έχασε η ομάδα που πρότεινα, αν και έπαιζε με 10 παίκτες για περίπου 60 λεπτά. 

Σήμερα διεξάγεται ένα παιχνίδι για τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας, το οποίο και θα με απασχολήσει. Σε σχετικά υψηλή απόδοση, κάτι που εμπεριέχει και το ανάλογο ρίσκο.   

Μπόρεχαμ Γουντ-Γιορκ Προγνωστικά

Δεν υπάρχουν και πάρα πολλά που χρειάζεται να γραφούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και την ξεκάθαρη επιλογή που προκύπτει, όσο ρίσκο και αν εμπεριέχει. Καταρχάς οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες, τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα. Επιπλέον όσες φορές έχουν συναντηθεί μεταξύ τους, πέντε συγκεκριμένα, όλα τα παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα! Σε αυτό προσθέστε πώς η Γιορκ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 11 για την ακρίβεια, και μόνο αυτή έχει παραπάνω από τις 10 της Μπόρεχαμ Γουντ! Το Χ στο Μπόρεχαμ Γουντ-Γιορκ στο 3,25 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Μπόρεχαμ Γουντ-Γιορκ Χ (3,25 στην Fonbet)