Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Χρόνια πολλά και σε όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή. Ούτε οι τελευταίες μου επιλογές πήγαν καλά, η μία από τις δύο, αυτή που έγινε δηλαδή, αφού το άλλο παιχνίδι αναβλήθηκε. Πάμε να δούμε τι κρατάω από τη σημερινή μέρα, όπου θα ασχοληθώ μόνο με αναμετρήσεις από την Αγγλία, καθώς από την Σκοτία δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον. 

Ντονκάστερ – Τρανμίρ Προγνωστικά

Η Ντονκάστερ δεν διανύει τις καλύτερες της μέρες, έχει μόνο μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της, στο γήπεδό της, αν και δεν έχει κερδίσει ούτε σε αυτό στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της, με τέσσερις ήττες. Από την άλλη η Τρανμίρ είναι σε ανοδική πορεία, έχει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας, απέναντι σε ομάδες που είναι υψηλότερα βαθμολογικά από τη σημερινή της αντίπαλο. Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα των φιλοξενουμένων, ενώ είναι τέτοιο το σετ αποδόσεων, που μπορεί κάποιος να επιλέξει και την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό της Τρανμίρ με DNB στο 2,00 στην Fonbet

Γουόκινγκ – Χάρτλπουλ Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε δύο ομάδες που δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά φέτος, τουλάχιστον όπως θα περίμεναν. Ειδικά η Γουόκινγκ, πέρυσι διεκδίκησε άνοδο μέσω των play off και φέτος με την τελευταία νίκη της βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού! Η Χάρτλπουλ είναι ψηλότερα βαθμολογικά, παλεύει για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα play off. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη, η διαφορά είναι η εξής. Η Γουόκινγκ κέρδισε εντός ξανά μετά από 11 αγώνες, όπου είχε οκτώ ήττες, την ουραγό της κατηγορίας. Η Χάρτλπουλ κέρδισε εκτός στο γήπεδο της Μπρόμλεϊ που είναι στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, με αυτή να είναι η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Και σε αυτό το παιχνίδι είναι τέτοιο το σετ αποδόσεων, που μπορεί κάποιος να επιλέξει και την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό της Χάρτλπουλ με DNB στο 2,02 στην Fonbet.  

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ντονκάστερ – Τρανμίρ 2 (DNB) (2,00 στην Fonbet)

19:30 Γουόκινγκ – Χάρτλπουλ 2 (DΝΒ) (2,02 στην Fonbet)