Μετράει και με ποιόν παίζεις…

Εθνική ποδοσφαίρου Ισλανδίας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Πολύ κακή η χθεσινή μέρα, από τα λεγόμενα «τζάκποτ», με καμία επιλογή σωστή. Ελπίζοντας σε αλλαγή τύχης, πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Και απόψε ασχολούμαστε με αγώνες εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, που μπορεί να μην μου αρέσουν, αλλά από πλευράς αποτελεσμάτων πηγαίνει καλύτερα! Εστω αν και δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε στατιστικά, αλλά κυρίως σε ένστικτο και την αγωνιστική εικόνα ομάδων.  Όλα όμως, πάντα, με βάση την απόδοση, όπως είναι και το μότο μου γενικώς…

Αρμενία – Ισλανδία Προγνωστικά

Αν δει κάποιος την φόρμα των δύο ομάδων, οδηγείται ξεκάθαρα προς την επιλογή του γηπεδούχου. Όμως εδώ υπάρχει και μία «παγίδα». Η Αρμενία κέρδιζε ομάδες στα μέτρα της, αφού αγωνιζόταν για το Nations League και σε χαμηλή κατηγορία, την στιγμή που η Ισλανδία έχοντας ανέβει στην κορυφαία κατηγορία έπαιζε με τις καλύτερες της Ευρώπης, γι’ αυτό και έχανε συνεχώς. Θεωρώ την Ισλανδία καλύτερη ομάδα και γι’ αυτό θα την εμπιστευτώ. Το διπλό της Ισλανδίας στο 2,24  στην Betshop.

Ουκρανία – Φινλανδία Προγνωστικά

Τόσο η Ουκρανία όσο και η Φινλανδία έδειξαν στα πρώτα τους παιχνίδια πώς μπορούν τουλάχιστον να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Και επειδή τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Ουκρανών εντός, όπως και τα τρία από τα τέσσερα των Φινλανδών εκτός, έχουν λήξει ως over 2,5, δεν δικαιολογείται να προσφέρεται ως αουτσάιντερ η συγκεκριμένη επιλογή στη σημερινή τους αναμέτρηση. Το over 2,5 στο 2,14 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Αρμενία – Ισλανδία 2 (2,24 @ Betshop)

21:45 Ουκρανία – Φινλανδία Over 2,5 (2,14 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…