Μετά την Λιλ η ώρα της εθνικής

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Κέρδισε ξανά η Βραζιλία στην Παραγουάη μετά από 24 χρόνια και μας χάλασε την χθεσινή πρόταση. Βέβαια όπως έχω γράψει και εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι στο παρελθόν, δεν έχουμε συμβόλαιο με την επιτυχία, σημασία έχει να παίζουμε σωστά. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή από το στοίχημα.

Για να είμαι και πιο συγκεκριμένος δεν πρόκειται για σημερινή επιλογή, αλλά για το δεύτερο μακροχρόνιο στοίχημα από το EURO 2020 που ξεκινάει σε δύο ημέρες. Μετά λοιπόν από την πρόκριση της Σκοτίας από τον όμιλο της, θα ασχοληθώ με έναν πρώτο σκόρερ ομάδας.

Πρώτος σκόρερ Τουρκίας Προγνωστικά

Ο Μπουράκ Γιλμάζ αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό της Τουρκίας και είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος, προερχόμενος από μία εντυπωσιακή χρονιά, όπου οδήγησε με τα τέρματα του την Λιλ στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος! Βρίσκεται στην δύση της καριέρας του, εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας του, ενώ δεν θεωρώ πώς η Τουρκία θα βάλει πολλά γκολ στο τουρνουά. Επομένως δύο – τρία αν μπορέσει να βάλει ο Γιλμάζ, ίσως και να αποδεχθούν αρκετά για να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Το να βγει πρώτος σκόρερ της χώρας του στο EURO 2020 o Μπουράκ Γιλμάζ πληρώνει 2,35 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Πρώτος σκόρερ Τουρκίας στο EURO 2020 Μπουράκ Γιλμάζ  (2,35 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…