Με την ποιότητα της Γαλατά

Καλημέρα. Οι Βάσκοι δεν άντεξαν στο δεύτερο ημίχρονο και η Χιπουσκόα ηττήθηκε από την Ομπραντόιρο με 79-66, χθες εντός έδρας. Ήταν μία κακή ημέρα στο στοίχημα, αλλά συνεχίζουμε με την ίδια αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Από τη μάχη παραμονής στην Ισπανία θα μεταφερθούμε σε μία τέτοια στην Τουρκία.

Μπουγιουκτσεκμετσέ – Γαλατασαράι Προγνωστικά

Σε τραγική κατάσταση είναι η Μπουγιουκτσεκμετσέ, με μία επιτυχία στα πιο πρόσφατα έντεκα παιχνίδια της! Κανονικά θα έπρεπε να κινδυνεύει, αλλά εικόνα των Φετγιέ Μπελεντίγιε και Ορμάνσπορ της επιτρέπει να ανασαίνει με ευκολία.

Πολύ βελτιωμένη εσχάτως είναι η Γαλατασαράι, ειδικά μετά τις προσθήκες των Τζόρνταν Κρόφορντ και Πιέρ Τζάκσον. Επιθετικά της δίνουν άλλη οντότητα και με την προσωπικότητά τους μπορούν να την οδηγήσουν σε αποτελέσματα που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, θα στηρίξουμε την ομάδα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, αλλά ταυτοχρόνως είναι και πιο ποιοτική. Περί Γαλατασαράι (και «διπλού») ο λόγος, που προσφέρεται στο 1,70 στην Bwin

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Μπουγιουκτσεκμετσέ – Γαλατασαράι | 2 (1,[email protected] Bwin)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.