Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Η Σαμπάιο Κορέα με δικαίωσε στην τελευταία στήλη που έγραψα και επιβεβαιώθηκε η μοναδική μου επιλογή, πάμε να δούμε τη σημερινή μου.

Πάλι έρχεται από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, αυτή τη φορά θα ποντάρω σε μία φιλοξενούμενη, ρισκάροντας και λίγο περισσότερο.

Οπεράριο – Σπορτ Ρεσίφε Προγνωστικά

Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε το τελευταίο της παιχνίδι, με τον νέο της τεχνικό, Λίσκα, να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στο γήπεδο της ομάδας ώστε να σηκωθεί από τις θέσεις του και να βοηθήσει κατά διαστήματα! Αυτός είναι ο τρόπος του, σίγουρα θα έχει πρότυπο τον Μουρίνιο, αλλά φημίζεται πώς μπορεί να αλλάζει προς το καλύτερο την ψυχολογία μίας ομάδας σχετικά άμεσα. Και η Σπορτ είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο, κάτι που σημαίνει πώς παιχνίδια σαν το σημερινό με την Οπεράριο πρέπει να τα κερδίζει. Μία Οπεράριο που μόνο δεν τρομάζει, το αντίθετο, αφού στο γήπεδό της έχει τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες! Και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών, με εννιά συνολικά παίκτες να λείπουν. Απλά επειδή η Σπορτ φέρνει και αρκετές ισοπαλίες εκτός, θα πάρω την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας, το διπλό με DNB στο 2,02 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:30 Οπεράριο – Σπορτ Ρεσίφε 2 (DΝΒ) (2,02 @ Fonbet)