Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μετά το πολύ καλό Σάββατο, δεν ακολούθησε και μία ανάλογη Κυριακή. Το αντίθετο, 0/2, αφού και οι δύο άσοι της Αργεντινής που προτάθηκαν, “κόλλησαν” στο Χ. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές, οι οποίες θα είναι από το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, στο οποίο υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική.

Μπρόμλεϊ – Ιστλεϊ Προγνωστικά

Η Μπρόμλεϊ υποδέχεται την Ίστλεϊ, μία ομάδα που παλιότερα αποτελούσε τον “κακό της δαίμονα”, τώρα μοιάζει να της έχει πάρει αυτή τον αέρα! Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, δύο εντός και δύο εκτός. Πέρυσι έκανε πολύ καλύτερη σεζόν, για το ίδιο ελπίζει και φέτος. Δεν ξεκίνησε καλά, είχε 2/2 ήττες τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά δεν έχει χάσει ξανά! Στον τελευταίο της αγώνα έφερε ισοπαλία, αλλά ήταν η πρώτη μετά από πέντε σερί νίκες. Η Ιστλεϊ είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, όλα με υπηρεσιακό προπονητή. Σε αυτό το διάστημα έχει και τη μοναδική της εκτός έδρας νίκη, σε πέντε αγώνες. Θεωρώντας καλύτερη ομάδα την Μπρόμλεϊ, πιστεύω θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα πάρει τη νίκη, ο άσος της Μπρόμλεϊ στο 2,05 στην Fonbet.

Χάλιφαξ-Ντάγκεναμ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση που έχουν να κερδίσουν τέσσερα παιχνίδια! Αλλά θα επιλέξουμε σημείο βάσει παράδοσης, καθώς η Χάλιφαξ έχει 7/7 νίκες στην ιστορία της εντός έδρας απέναντι στην Ντάγκεναμ! Γι’ αυτό και αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Χάλιφαξ στο 2,05 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Μπρόμλεϊ-Ιστλεϊ 1 (2,05 στην Fonbet)

21:45 Χάλιφαξ-Ντάγκρεναμ 1 (2,05 στην Fonbet)