Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Όπως το υποψιαζόμουν, η Ναούτικο χθες αφυπνίστηκε, είχε και τον νέο προπονητή, κέρδισε μετά από καιρό. Γι’ αυτό και έκανα λόγο για θέμα «υποχρέωσης», δεν ήμουν και τόσο «ζεστός». Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Και σήμερα θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι πάλι από τη δεύτερη κατηγορία Βραζιλίας, με τη διαφορά πώς γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ «ζεστός» και το ποντάρω με πιο καλή ψυχολογία απ’ ότι έκανα στο χθεσινό.

Βίλα Νόβα – Αβαϊ Προγνωστικά

Εδώ υπάρχουν αγωνιστικά και μη αγωνιστικά στοιχεία που οδηγούν προς μία επιλογή ως μονόδρομο! Ξεκινάμε από τα αγωνιστικά…

Η Βίλα Νόβα έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της που δεν κερδίζει, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα εξ αυτών. Στο γήπεδό της έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, καμία στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκεί, στα οποία δεν έχει σκοράρει καν! Βέβαια έχει τρεις ήττες και πέντε «λευκές» ισοπαλίες. Και είναι εντός ζώνης υποβιβασμού.

Από την άλλη μεριά η Αβαϊ είναι στην πρώτη τετράδα και διεκδικεί άνοδο, ενώ στους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της είναι αήττητη, με τρεις νίκες, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στους πέντε πιο πρόσφατους! Και έχει κερδίσει στις δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδό.

Πάμε και στα μη αγωνιστικά… Η Βίλα Νόβα θα έχει υπηρεσιακό προπονητή, επειδή ο Εμερσον Μαρία παραιτήθηκε έπειτα από παραμονή μόλις 12 ημερών και τριών αγώνων, λέγοντας πώς οι παίκτες του δεν πιστεύουν στη δουλειά του και πρώτη φορά συναντάει τέτοια αμφισβήτηση στο έργο του κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Καταλαβαίνει λοιπόν κάποιος το κλίμα που επικρατεί στους γηπεδούχους.

Βάσει όλων των παραπάνω αποφάσισα με περίσσεια καλή ψυχολογία να ποντάρω στο διπλό της Αβαϊ στο 2,36 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Βίλα Νόβα – Αβαϊ 2 (2,36 @ Betshop)