Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μπόρεχαμ Γουντ και Γιορκ έφεραν την καθιερωμένη ισοπαλία μεταξύ τους και μας προσέφεραν ένα εξαιρετικό ταμείο, από πλευράς απόδοσης. Για κάτι ανάλογο θα προσπαθήσουμε και σήμερα, ποντάροντας πάλι σε ένα σημείο. Ένα αουτσάιντερ, τουλάχιστον στα χαρτιά, το οποίο έχει καλές πιθανότητες να κάνει μία έκπληξη. Πάλι από την ίδια κατηγορία, σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι.   

Μπαρνέτ-Ντάγκεναμ Προγνωστικά

Η Μπαρνέτ είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στις τρεις πρώτες θέσεις του. Αλλά με την πορεία που κάνει η Τσέστερφιλντ, δύσκολα θα μπορέσει άλλη ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Μετά από τρεις σερί νίκες, έχασε το τελευταίο παιχνίδι, το οποίο ήταν μακριά από την έδρα της, αν και σε αυτή έχει δύο συνεχόμενες νίκες. Η Ντάγκεναμ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας, με δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Αλλά έχει και εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στην Μπαρνέτ, με έξι σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους, τα τρία σε αυτό το γήπεδο. Αξίζει επομένως το ρίσκο στο ποντάρισμα του να μην χάσει η Ντάγκεναμ στο 2,05 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Μπαρνέτ – Ντάγκεναμ Χ2 (Δ.Ε) (2,05 στην Fonbet)