Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η Σάτον κέρδισε την Κυριακή και πήρε τον τίτλο και την απευθείας άνοδο, πετυχαίνοντας το απλά και εμφατικά, δικαιώνοντας με. Πάμε να δούμε τη σημερινή επιλογή μου στο στοίχημα.

Πάλι προέρχεται από τη Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί που διεξάγονται τα τελευταία τρία εξ αναβολής παιχνίδια. Πρόκειται για αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού όπως έχω ξεκαθαρίσει εξ αρχής, πρωτίστως με ενδιαφέρει η απόδοση. Πάντως οφείλω να τονίσω πως οι τιμές του διπλού της Ιστλεϊ, κοντά στο 1,90, είναι αξιοπρεπείς και ανεκτές, δεδομένου πώς ποντάρει κάποιος σε μία ενδιαφερόμενη ομάδα που αντιμετωπίζει μία αδιάφορη, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος! Απλά δεν είναι του γούστου μου τέτοιες τιμές.

Μπαρνέτ – Μέιντενχεντ Προγνωστικά

Η Μπαρνέτ θα μείνει στην κατηγορία απλά και μόνο επειδή δεν πέφτει καμία ομάδα! Είναι ουραγός, με τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Από την άλλη μεριά η Μέιντενχεντ θα τερματίσει κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Απλά έχει τραγική παράδοση, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπαρνέτ, έφεραν 0-0 πριν περίπου ένα μήνα, έχοντας κατά τα άλλα 4/4 ήττες! Απόψε θα έχει και οπαδούς η Μπαρνέτ στις κερκίδες, ίσως να θέλει να τους αποχαιρετήσει με μία νότα αισιοδοξίας για την επόμενη σεζόν, ενώ γενικώς τώρα τελευταία παίζει καλύτερα και έχει πετύχει και ορισμένες νίκες, ειδικά στο γήπεδό της. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Μπαρνέτ στο 2,55 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Μπαρνέτ – Μέιντενχεντ 1 (2,55 @ Betshop)