Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μόνο σαν «Βατερλό» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιλογή του Εδιμβούργου χθες, δεν θέλω να δώσω συνέχεια, μην γράψω καμία «χοντράδα». Πάμε να δούμε τις σημερινές  μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε το «μενού» περιλαμβάνει αναμετρήσεις για το αγγλικό κύπελλο, τουλάχιστον στις κατηγορίες με τις οποίες ασχολούμαι περισσότερο, από αυτές θα αντλήσω και σημεία.

Κρου – Σουίντον Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες έχουν μία κατηγορία διαφορά, με την Κρου στη Λιγκ 1 και την Σουίντον στη Λιγκ 2, αλλά ουσιαστικά οι θέσεις που της χωρίζουν είναι μόλις τέσσερις! Και πιθανόν του χρόνου να είναι η Σουίντον στη Λιγκ 1 και η Κρου στη Λιγκ 2! Αυτή τη στιγμή πάντως οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μόλις τρεις νίκες στη σεζόν, οι δύο για το Λιγκ Τρόφι, καμία στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει τέσσερις ήττες. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι έχουν τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία τους, με έξι νίκες σε οκτώ αγωνιστικές που είναι αήττητοι, ενώ γενικώς δεν έχουν χάσει σε 10 παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, με πέντε σερί νίκες στα πιο πρόσφατα εκτός! Με αυτά τα δεδομένα έχει σημαντική αξία το ποντάρισμα στο διπλό της Σουίντον, στο 2,79 στην Betshop.

Γκέιτσχεντ – Ολτρινχαμ Προγνωστικά

Και εδώ μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει πώς δεν απέχουν και πάρα πολύ αγωνιστικά. Η Γκέιτσχεντ είναι πάρα πολύ δυνατή στο γήπεδό της, με 6/6 νίκες μέχρι στιγμής στη σεζόν. Και η Ολτρινχαμ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο, με τέσσερις ήττες σε πέντε επισκέψεις της εκεί. Δεδομένου πώς προέρχεται και από τρεις συνεχόμενες ήττες, φόρμα και παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Και το σετ αποδόσεων επιτρέπει και την κάλυψη στην ισοπαλία. Ο άσος της Γκέιτσχεντ με DNB στο 2,17 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Κρου – Σουίντον  2 (2,79 @ Betshop)

17:00 Γκέιτσχεντ – Ολτρινχαμ  1 DNB (2,17 @ Betshop)