Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά το Σάββατο, οκ, η «βόμβα» δεν έσκασε, είχε και μεγάλο ρίσκο, αλλά και μία από τις τρεις υπόλοιπες επιλογές να δικαιώνεται, δεν το λες επιτυχία! Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή για το στοίχημα.

Συνήθως δεν ασχολούμαι Δευτέρες με στοίχημα, αλλά σήμερα υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες, σε έναν αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας που με ωθούν στο να ασχοληθώ.

Βίλα Νόβα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Βίλα Νόβα είναι αρκετά φορμαρισμένη, αφού είναι αήττητη στους έξι τελευταίους αγώνες της, με τρεις νίκες, ενώ δεν χάνει και στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός, με τέσσερις νίκες. Βαθμολογικά πάντως μοιάζει αδιάφορη αυτή την περίοδο, σε μικρή απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Και ο τελευταίος της αγώνας ολοκληρώθηκε περίπου 48 ώρες πριν ξεκινήσει ο σημερινός! Συγκεκριμένα λόγω διακοπής ρεύματος, το παιχνίδι της ξεκίνησε Παρασκευή και τελείωσε Σάββατο μεσημέρι! Μάλιστα για να γυρίσει η αποστολή στην βάση της, χωρίστηκε στα δύο, με τους μισούς να γυρίζουν με αεροπλάνο και οι άλλοι μισοί να χρειάζονται και λεωφορείο από άλλη πόλη για να επιστρέψουν! Σε κάθε περίπτωση θα είναι πιο κουρασμένη από την αντίπαλο της, την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, η οποία είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, οκτώ σε 15 αγώνες! Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι «καίγονται», γιατί μόνο με νίκη θα μπει εντός πρώτης τετράδας και θέσεων ανόδου, περιμένοντας τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Και θα έχουν και καλή ψυχολογία, δεδομένου πώς απέφυγαν την ήττα στον προηγούμενο αγώνα, ενώ έχαναν με 0-2! Με όλα αυτά υπόψιν, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό σε τιμή 2,58 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

02:00 Βίλα Νόβα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας 2 (2,58 @ Betshop)