Λογικό G/G στη Μάλαγα

greece prognostika

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro, η στήλη είναι εδώ για να προσεγγίσει στοιχηματικά τα σημερινά παιχνίδια. Από αύριο θα μιλήσουμε και για μακροχρόνια στοιχήματα στο μεγάλο τουρνουά που θα μας καθηλώσει τον επόμενο μήνα. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Νορβηγία – Ελλάδα Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Νορβηγία – Ελλάδα. Πρόκειται για φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Μάλαγα της Ισπανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε θα δώσουν το «παρών» στο Euro. Η Ελλάδα άφησε καλές εντυπώσεις κόντρα στο Βέλγιο, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και τη Νορβηγία, που δεν αποτελεί δα και κανένα φόβητρο. Έχουν ποιότητα οι Σκανδιναβοί, μπορούν να σκοράρουν, περιμένουμε να βρει δίχτυα και η Εθνική μας. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στην Goalbet.

Ουρουγουάη Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το ματς Γουόντερερς – Πενιαρόλ για το Απερτούρα της Ουρουγουάης. Η Γουόντερερς υποτιμάται απ’ τις αποδόσεις, είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο Απερτούρα και υποδέχεται μια ομάδα που δεν έχει πείσει. Θεωρούμε ότι μπορεί να προστατεύσει την έδρα της, επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

20.00 Νορβηγία – Ελλάδα G/G (2.00 @ goalbet)

02.15 Γουόντερερς – Πενιαρόλ 1Χ (1.95 @ goalbet)

 

Αριστοτέλης Σαββίδης
Αριστοτέλης Σαββίδης

Μπήκα στον κόσμο του στοιχήματος το 2012. Έκτοτε έγραψα αρκετά χιλιόμετρα με το Betarades.gr, για να έρθει μερικά χρόνια αργότερα το Bethome.gr. Σε πιο προσωπικό ύφος, με την ευχέρεια να προσεγγίσουμε οποιαδήποτε θεματολογία, κάθε ημέρα έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε για αθλητισμό, στοίχημα και οτιδήποτε μας προκαλεί ενδιαφέρον. Απ’ αυτήν εδώ τη διαδικτυακή θέση, θα διαβάσετε προτάσεις, εκτιμήσεις, ειδήσεις και απόψεις, όχι μόνο στοιχηματικού περιεχομένου. Ουδείς αλάνθαστος, θα κάνουμε και «γκέλες», πάντα όμως με επαγγελματισμό και συνέπεια. Να μην ξεχνάτε ότι το στοίχημα είναι χόμπι. Εκτός αν είστε απόγονος του Κάλχα ή έχετε κάποιου είδους συμφωνία με τον Ύψιστο.