Livescore | Ζωντανά Αποτελέσματα αγώνων για το στοίχημα

Το Bethome.gr παρέχει στους αναγνώστες του γρήγορο, έγκυρο και έγκαιρο Livescore για τα περισσότερα πρωταθλήματα του πλανήτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως και για όλα τα επίσημα τουρνουά τένις καθημερινά. Στην Bet365 μπορείτε να ποντάρετε σε όλα τα παιχνίδια της ημέρας!

Livescore ποδόσφαιρο

Στην σελίδα livescore football ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί άμεσα λεπτό προς λεπτό και κατά τη διάρκεια όλη της ημέρας για την εξέλιξη των αγώνων ποδοσφαίρου που τον ενδιαφέρουν. Ευδιάκριτοι οι διαχωρισμοί των πρωταθλημάτων με μπλε έντονες γραμμές και τη σημαία ή το logo της διοργάνωσης. Στα αριστερά υπάρχει η ώρα διεξαγωγής των αγώνων που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη ή το λεπτό που βρίσκονται οι live agones. Τα ονόματα των ομάδων αναγράφονται στα ελληνικά και υπάρχουν τα σήματα των ομάδων δίπλα στο τελικό ή λαιβ σκορ. Με ένα κλικ πάνω στο σκορ του αγώνα ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Να μάθει για το σκορ του ημιχρόνου, τους σκόρερ του αγώνα και τα λεπτά στα οποία επιτεύχθηκαν τα τέρματα των ομάδων. Στην περίπτωση που κάποια ομάδα στο livescore έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα υπάρχει η χαρακτηριστική επισήμανση δίπλα στο όνομα της εκάστοτε ομάδας.

Επίσης στους σημαντικούς αγώνες της ημέρας ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί και για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται από τις δύο ομάδες και σε ποιο λεπτό έχουν πραγματοποιηθεί αυτές. Πληροφορίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο παίκτης του στοιχήματος, ποντάροντας στο live ή τραβώντας το ποντάρισμα του με την υπηρεσία Cash Out αναλόγως με την ενημέρωσή του.

Στη σελίδα livescore stoixima ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα, εκτός από τους σημερινούς αγώνες, να ενημερωθεί για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών, όπως και για το πρόγραμμα που ακολουθεί την επόμενη μέρα. Κάτω από την μπάρα με τις ημερομηνίες, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τους αγώνες, υπάρχουν και τέσσερις ακόμη ενδείξεις. Η ένδειξη “show all” αν θέλει στον πίνακά του να περιλαμβάνονται όλοι αγώνες του ημερήσιου προγράμματος. Η ένδειξη “Ζωντανά Τώρα” αν θέλει να βλέπει μόνο τους agones live. H ένδειξη “Τελειωμένο” για τους αγώνες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η ένδειξη “δεν ξεκίνησε”, για τους αγώνες που ακολουθούν. Με τις τέσσερις αυτές επιλογές ο παίκτης στοιχήματος μπορεί να προσαρμόσει τον πίνακα livescore μπροστά του και να ενημερώνεται αποτελεσματικότερα.

Livescore μπάσκετ

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο livescore basket. Με τον ίδιο τρόπο ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για την έναρξη διεξαγωγής των αναμετρήσεων ή το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκονται. Αναλόγως υπάρχουν και οι τέσσερις προαναφερθείσες ενδείξεις για αποτελεσματικότερη ενημέρωση. Στο livescore basket εκτός του τελικού ή λαιφ σκορ, δίπλα υπάρχει και το σκορ της επιμέρους περιόδου που βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Livescore τένις

Στη σελίδα livescore τένις υπάρχει εξίσου αναλυτική ενημέρωση. Οι ίδιες τέσσερις ενδείξεις φιλτράρουν τα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη. Υπάρχουν οι μπλε μπαρες που περιγράφουν τη διοργάνωση, καθώς υπάρχουν πολλές και διαφορετικές στο χώρο του τένις και τη χώρα που διεξάγονται αυτές. Επιπλέον κάτω από τον τίτλο του τουρνουά αναγράφεται το είδος της διοργάνωσης και σε ποια φάση βρίσκεται το εκάστοτε τουρνουα, π.χ. προημιτελικά, ημιτελικά κτλ. Από κάτω από την ένδειξη live ή την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και αριστερά από τα ονόματα των αθλητών ή αθλητριών υπάρχουν οι σημαίες των χωρών απ’ όπου κατάγονται οι διαγωνιζόμενοι. Αναλυτική η περιγραφή του λαιβ σκορ και στο τένις. Με bold γράμματα το σκορ στα σετ, αριστέρα τους το σκορ στα games του κάθε σετ και ακόμη πιο αριστερά το σκορ μέσα στα game, ενώ η χαρακτηριστική κίτρινη μπαλίτσα τένις καταδεικνύει ποιος παίκτης έχει το σερβίς εκείνη τη στιγμή.

Το livescore του χθες

Οι παίκτες στοιχήματος του σήμερα έχουν την πολυτέλεια να έχουν στη διάθεσή τους αναλυτικότατες live score υπηρεσίες. Όπως προαναφέραμε και στη σελίδα μας μπορούν πολύ εύκολα να βρουν τα τελικά αποτελέσματα και όχι μόνο για του αγώνες που έχουν παίξει ή σκοπεύουν να παίξουν. Δεν ήταν όμως έτσι πάντα οι υπηρεσίες livescore. Όλα ξεκίνησαν από το περίφημο teletext, που προηγήθηκε της νόμιμης κυκλοφορίας του στοιχήματος στην Ελλάδα. Οι παίκτες χρειάζονταν τηλεόραση που να διαθέτει την υπηρεσία teletext, έπρεπε να πληκτρολογήσουν τον κωδικό για να βρουν την κατάλληλη σελίδα και να περιμένουν να ανανεωθεί για να βρουν το παιχνίδι που τους ενδιέφερε. Φυσικά η ενημέρωση δεν πλησίαζε τις σημερινές ταχύτητες.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι παίκτες στοιχήματος που ήθελαν να ενημερωθούν για την εξέλιξη των αγώνων που είχαν ποντάρει έπρεπε να ξοδέψουν. Είχαν την επιλογή των τηλεφώνων με χρέωση 090, όπου καλούσαν και έπρεπε να περιμένουν μέχρι το αυτόματο ηχητικό μήνυμα να φτάσει στον αγώνα που τους ενδιέφερε. Επίσης είχαν και την επιλογή να στείλουν γραπτό μήνυμα με αυξημένη χρέωση σε υπηρεσίες livescore με τους κωδικούς των ομάδων που είχαν ποντάρει και έπαιρναν την απάντηση είτε με το τελικό είτε με το λαιβ σκορ. Φυσικά αυτά τα sms δεν ήταν πάντα έγκαιρα και έγκυρα και συχνά έπρεπε να επιβεβαιωθούν διπλά.

Με την έκρηξη του ίντερνετ τα επόμενα χρόνια δημιουργήθηκαν οι πρώτες εξειδικευμένες σελίδες για την live ενημέρωση των παικτών, όμως ούτε αυτές είχαν την ταχύτητα και την εγκυρότητα των σημερινών. Επίσης τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένη η χρήση του διαδικτύου, ούτε υπήρχαν φυσικά τα κινητά τηλέφωνα και οι εφαρμογές για ενημέρωση εκτός σπιτιού.

Με την πάροδο των ετών η πρόοδος της τεχνολογίας έχει κάνει πιο εύκολη τη απασχόληση με το στοίχημα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν ανά πάσα στιγμή για τα πονταρίσματά τους και μάλιστα λεπτομερώς. Στο bethome.gr οι επισκέπτες εκτός από τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το livescore στο ίδιο site μπορούν να βρουν τα πάντα για το στοίχημα. Αναλύσεις, στοιχηματικές απόψεις από τους ειδικούς στα καθημερινά blogs και στοιχηματικές προτάσεις… για όλα τα γούστα. Προγνωστικά στοιχήματος για 3αδες, τα δυνατά σημεία, “μπόμπες”, σημεία για Goal/Goal, Over/Under, ισοπαλίες και ημίχρονα/τελικά. Τζίρους για την καθημερινή δράση σε όλο τον πλανήτη, βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, πίνακες με τους σκόρερ και φυσικά ειδησεογραφία για το online στοίχημα και τα online Live Καζίνο. Επιπλέον, μπορούν να διαβάσουν τα αναλυτικά reviews των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα και να επιλέξουν που θα παίξουν, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που αναζητούν. Έχουν όλο το πακέτο για την καλύτερη δυνατή στοιχηματική εμπειρία σε ένα site! To bethome.gr είναι ο προορισμός για τους παίκτες στοιχήματος και στο livescore.

21+, Εμπορικό περιεχόμενο, Iσχύουν οι όροι και προϋποθέσεις, Παίξε υπεύθυνα