ντελα, βαλε, μπρεσια

Καλημέρα σας. Δε μας βοήθησε η Βαλένθια να ξεκινήσουμε καλά την εβδομάδα, μια και το ποντάρισμά μας είχε χαθεί από το ημίχρονο, στο οποίο ήταν πίσω στο σκορ από την Μπέτις με 36-29, προτού ηττηθεί με 75-68, χθες, στη Σεβίλλη. Αλλά έτσι είναι το παμε στοιχημα, αφού είναι βέβαιο ότι θα έχουμε και καλές και κακές βραδιές.

Από την Ισπανία θα πάμε στην Ιταλία και σε μία ομάδα που αν μη τι άλλο ξέρει να σκοράρει.

Τορτόνα – Μπρέσια Προγνωστικά

Δεν είναι σε καλό επιθετικό φεγγάρι η Τορτόνα, που νίκησε την Κρεμόνα εκτός έδρας με 74-73 την Κυριακή. Ήταν πολύ άστοχη από την περιφέρεια και στα πιο πρόσφατα τρία αυτοί ήταν οι περισσότεροι πόντοι που έχει πετύχει σε ένα ματς.

Τρένο χωρίς φρένα θυμίζει η Μπρέσια, των 14 διαδοχικών επιτυχιών στο πρωτάθλημα, με έσχατη το 70-68 στη Νάπολι, το Σάββατο. Τα δύο της αστέρια (Μήτρου-Λονγκ και Ντελα Βάλε) είχαν 6/22 σουτ και θεωρούμε δύσκολο να είναι ξανά τόσο κακά.

Η φιλοξενούμενη αρέσκεται στο να ανεβάζει τον ρυθμό, να παίζει ελκυστικό μπάσκετ και να πηγαίνει τα παιχνίδια της σε υψηλό σκορ. Αυτό αναμένουμε να συμβεί και απόψε και για αυτό θα ποντάρουμε στο Over. Όχι το συνολικό, διότι φοβόμαστε τα επιθετικά θέματα της γηπεδούχου, αλλά σε αυτό των 80,5 πόντων της Μπρέσια, στο 1,86 στη Winmasters

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Τορτόνα – Μπρέσια / Μπρέσια Over 80,5 πόντοι (1,86 @ Winmasters)