Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Ευτυχώς έβαλε ένα γκολ στα τελειώματα η Ιστλεϊ χθες και μας γλίτωσε, αφού η Ντάγκεναμ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Απόψε έχει τελευταίες αγωνιστικές σε Serie A, Premier League και Ligue 1. Μπορείτε να διαβάσετε σενάρια και επιλογές από διάφορους αρθρογράφους που ασχολούνται εκτεταμένα με αυτά τα πρωταθλήματα.

Εγώ θα σταθώ σε μία επιλογή από τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας, η οποία κατά τη γνώμη μου αξίζει και προσφέρεται σε καλή απόδοση για να παιχθεί στο στοίχημα.

Σάτον – Χάρτλπουλ Προγνωστικά

Η Σάτον είναι πρωτοπόρος στην Νάσιοναλ Λιγκ και αν κερδίσει απόψε εξασφαλίζει την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια η αλήθεια είναι πώς δεν έχει κανένα δύσκολο έργο την επόμενη εβδομάδα, στο γήπεδο της ουραγού Μπαρνέτ θα παίζει. Αλλά γιατί να χαραμίσει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς της, αφού πλέον άνοιξαν τα γήπεδα στην Αγγλία μόνο για γηπεδούχους οπαδούς; Εχει τέσσερις σερί νίκες στην έδρα της, ενώ μόνο η Σόλιχαλ Μουρς έχει περισσότερες εντός από αυτήν. Η αντίπαλος της, η Χάρτλπουλ, δεν είναι κακή ομάδα, αλλά γι’ αυτό προσφέρεται και σε τέτοια απόδοση ο άσος. Και δεν νομίζω πώς πρέπει να περάσει απαρατήρητος.  Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Σάτον στο 2,12 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

14:45 Σάτον – Χάρτλπουλ 1 (2,12 @ Betshop)