Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε η χθεσινή μου επιλογή με την ισοπαλία, αλλά αυτό που ήθελα να βγει και από το κείμενο γενικότερα, ήταν πώς αυτό που μετράει είναι να παίζουμε σωστά. Και μπορεί να μην δικαιωθούμε κάποια στιγμή, στο βάθος του χρόνου είναι σίγουρο πώς θα υπάρξει δικαίωση. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Αλλωστε, να είναι καλά οι άνθρωποι, οι Βραζιλιάνοι παίζουν σχεδόν κάθε μέρα μπάλα αυτή την εποχή, υπάρχουν σήμερα κάποιοι αγώνες για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, ένας μου τράβηξε την προσοχή και θα ασχοληθώ μαζί του.

Λοντρίνα – Γκουαρανί Προγνωστικά

Η Λοντρίνα έχει μόλις μία νίκη ως τώρα στο εθνικό πρωτάθλημα, και αυτή την έχει πετύχει μακριά από το γήπεδό της! Σε αυτό ακόμη δεν έχει κερδίσει, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη μεριά η Γκουαρανί δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αήττητη μακριά από την έδρα της στο εθνικό πρωτάθλημα. Βέβαια έχει τρεις ισοπαλίες, έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Οπεράριο, με το ευρύ 2-5. Και το ιδιαίτερο σε σχέση με την σημερινή αναμέτρηση είναι πώς η μοναδική της νίκη έχει επιτευχθεί στην έδρα ομάδας της πολιτείας της Παραναένσε, όπως είναι και η σημερινή! Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του διπλού της Γκουαρανί σε απόδοση 2,33 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00  Λοντρίνα – Γκουαρανί 2 (2,33 @ Betshop)