Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Οι Στίλερς κινδύνευσαν, ο Μπριτζγουότερ έπαιξε τελικά, αλλά η «φανέλα» έπαιξε τον ρόλο της, και επιβεβαίωσε το προγνωστικό μου. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Σήμερα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για εθνικές ομάδες, όμως τα σετ αποδόσεων είναι τέτοια που δεν μου αρέσουν για να ασχοληθώ με αυτά. Γι’ αυτό θα κρατήσω μόνο ένα σημείο από έναν εξ αναβολής αγώνα για τη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας.

Γέοβιλ – Ολτρινχαμ Προγνωστικά

Η Γέοβιλ έχει παίξει τα λιγότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όμως δεν δείχνει στις καλύτερες της μέρες, με τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της που δεν έχει νίκη. Και ειδικά στο γήπεδό της έχει τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Από την άλλη μεριά η Ολτρινχαμ έχει πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, σε οκτώ αγώνες, με τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια όπου έχει μόλις μία ήττα. Και έχει κερδίσει σε δύο δύσκολες έδρες ήδη φέτος, όπως αυτές των Τορκί, Ντάγκεναμ. Με αυτή τη φόρμα των δύο ομάδων, αξίζει κάποιος να ποντάρει στους φιλοξενούμενους, ενώ με το συγκεκριμένο σετ αποδόσεων, μπορεί ακόμη και να καλυφθεί στην περίπτωση ισοπαλίας, ποντάροντας στο διπλό με DNB στο 2,36 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Γέοβιλ – Ολτρινχαμ 2 DNB (2,36 @ Betshop)