σαριτσα

Καλημέρα σας. Τις δέκα σερί επιτυχίες στο παμε στοιχημα έφτασε η στήλη, μετά την εύκολη επικράτηση της Αναντολού Έφες επί της Καρσίγιακα με 90-66, την Τετάρτη.

Δε θα αλλάξουμε χώρα, ούτε ζευγάρι, απλώς πόλη και έδρα.

Καρσίγιακα – Αναντολού Έφες Προγνωστικά

Απογοητευτική ήταν στο πρώτο ματς η Καρσίγιακα που διασύρθηκε από την Έφες. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να εμφανιστεί ανταγωνιστική και δείχνει ότι δύσκολα θα απειλήσει την πολύπειρη και πληρέστερη αντίπαλό της.

Παρότι έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Μπομπουά και Σίμον και τον Μίτσιτς για λόγους ξεκούρασης, το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν ήταν καταιγιστικό. Στο δεύτερο ματς είναι ερωτηματικό αν θα επιστρέψει ο Σέρβος γκαρντ, ενώ πιθανότατα θα λείψει και ο Λάρκιν, που χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι. Αν δεν αγωνιστούν οι δύο τελευταίοι, τότε η περιφερειακή ποιότητα της Έφες φθίνει.

Με βάση τα παραπάνω, ο δρόμος για την Καρσίγιακα προκειμένου να μείνει ζωντανή στη σειρά είναι ένας. Να κατεβάσει τον ρυθμό και να προσπαθήσει να «κλέψει» το ματς. Για αυτό θα ποντάρουμε στο Under 161,5 πόντοι, στο 1,83 στην Bet365, ένα σύνολο που δεν έχει ξεπεραστεί σε κανένα από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια στη σεζόν.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Καρσίγιακα – Αναντολού Έφες/ Under 161,5 πόντοι (1,83 @ Bet365)