wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Οι επιλογές της Τρίτης δικαιώθηκαν μερικώς, αφού καμία από τις ομάδες που επέλεξα δεν έχασε, κάτι που σημαίνει πώς πήραμε το ποντάρισμα μας πίσω. 

Και σήμερα θα ασχοληθούμε με επιλογές από Αγγλία και Σκωτία, αν και υπάρχει και κάτι που κράτησα με ενδιαφέρον από Βραζιλία. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά. 

Τρανμίρ – Όλνταμ Προγνωστικά

Η Τρανμίρ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, αν κα ι έχει τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Όμως οι δύο ισοπαλίες της ήρθαν με γκολ που δέχθηκε μετά το 90ο λεπτό. Γι’ αυτό και θα την ποντάρουμε με κάλυψη απέναντι σε μία Όλνταμ που δεν έχει νίκη εκτός, με δύο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις, αν και η μία ήτανα πέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας για το Λιγκ Καπ. Σε κάθε περίπτωση δείχνει να αξιζει ο άσος με DNB της Τρανμίρ στο 2,15 στην Fonbet.  

Χάρτλπουλ – Γουόκινγκ Προγνωστικά

Η Χάρτλπουλ ξεκίνησε τη σεζόν με 2/2 νίκες, αλλά στη συνέχεια έχει τρεις σερί ήττες. Από την άλλη, η Γουόκινγκ έχει μόνο μία νίκη στα πέντε πρώτα παιχνίδια της, με τρεις ήττες, εκ των οποίων οι δύο ήταν στα ισάριθμα παιχνίδια που έπαιξε εκτός έδρας! Βάσει δυναμικής γενικότερα, αλλά και με την έδρα ειδικότερα, θα προτιμήσουμε τον άσο της Χάρτλπουλ στο 2,15 στην Fonbet.  

Νταμπάρτον – Έλγκιν Προγνωστικά

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στην “κατάρα” του πρωτοπόρου στα βρετανικά γήπεδα, η οποία λέει πώς όταν παίζει σε τέτοιες κατηγορίες ο πρώτος με τον τελευταίο, πολλές φορές ο τελευταίος “κάνει τη ζημιά”. Αυτό έχουμε εδώ, με την υποσημείωση πώς η Νταμπάρτον έχει μόνο μία νίκη στη σεζόν και αυτή ήρθε επί της δεύτερης Κλάιντ εντός έδρας, όταν την κέρδισε και την έριξε από την κορυφή! Με αρκετά μεταφυσικά δεδομένα λοιπόν, αλλά πάντα και με κάλυψη όταν το επιτρέπει η απόδοση, ο άσος με DNB της Νταμπάρτον στο 2,75 στην Fonbet.  

Φλουμινένσε – Βάσκο Ντα Γκάμα Προγνωστικά

Στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας έχουμε ένα ντέρμπι του Ρίο Ντε Ζανέιρο, με τη Φλουμινένσε φέτος να μην έχει κερδίσει την Βάσκο! Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση και οι φιλοξενούμενοι τέταρτοι από το τέλος. Η Βάσκο είχε αγώνα κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα, η Φλουμινένσε που έχει καιρό να χάσει και στην έδρα της είναι πάντα δυνατή, προετοιμαζόταν γι’ αυτό το ντέρμπι. Όπως εξελίσσεται η χρονιά για τις δύο ομάδες, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς η Φλουμινένσε δεν θα κερδίσει μία φορά την Βάσκο Ντα Γκάμα! Ο άσος της Φλουμινενσε στο 2,15 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα