Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.  Τελικά για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ήταν ευκαιρία που έπαιζε με την Βιτόρια, και όχι ανάποδα, όπως αποδείχθηκε. Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε η Νοβοριζοντίνο, επομένως δεν πήγε καλά η προηγούμενη στήλη. 

Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή, όπου θα σταθώ σε ένα σημείο από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που αποτελεί συνδυασμό σημείου και αριθμού τερμάτων. 

Μιρασόλ – Γκουαρανί Προγνωστικά

Η Μιρασόλ είναι στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Γκουαρανί είναι ουραγός, ενώ αμφότερες βασίζονται στην έδρα τους! Χαρακτηριστικό είναι πώς η Μιρασόλ έχει 3/3 νίκες εντός στο εθνικό πρωτάθλημα, με την Γκουαρανί να έχει 3/3 ήττες μακριά από την έδρα της! Ταυτόχρονα η Μιρασόλ δεν έχει χάσει ποτέ από την Γκουαρανί, αν και έχει αρκετές ισοπαλίες. Αλλά από τις τέσσερις νίκες της, οι τρεις ήρθαν με μεγαλύτερο σκορ από 1-0. Και γενικότερα φέτος, η Μιρασόλ δεν έχει νίκη με σκορ 1-0, όσες έχει πάρει, ήρθαν με μεγαλύτερο σκορ. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο μαζί με over 1,5 στο 2,45 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.