Καλοπληρωμένη μεταμεσονύκτια ισοπαλία!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τελικά ο Χουλκ μας έκανε τη ζημιά την Κυριακή, έβαλε ένα γκολ που δεν μπόρεσε να αποφύγει η Σπορτ Ρεσίφε, αλλά δεν βρήκε και την απάντηση σε αυτό, με αποτέλεσμα να χαθεί η επιλογή μας. Πάμε να δούμε τι κρατάω από το σημερινό πρόγραμμα για το στοίχημα.

Αν και το ποντάρισμα σε εθνικές ομάδες δεν μου αρέσει, υπάρχουν και εξαιρέσεις και μία τέτοια έχουμε απόψε, στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του ομίλου της Νοτίου Αμερικής.

Παραγουάη – Βραζιλία Προγνωστικά

Η Παραγουάη προέρχεται από μία ισοπαλία, με 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Ουρουγουάη, παραμένοντας αήττητη στα πρώτα πέντε παιχνίδια της στον όμιλο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Αλλά έχει τέσσερις ισοπαλίες σε αυτά, τρεις σερί στα τελευταία, έξι στους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες που έχει παίξει για όλους τους θεσμούς.. Απέναντι της βρίσκει την Βραζιλία, την μοναδική ομάδα που έχει 5/5 νίκες στον ίδιο θεσμό. Αλλά απέναντι στην Παραγουάη δεν έχει κερδίσει τις έξι τελευταίες φορές που την συνάντησε, φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Επιπλέον έχει να νικήσει στη συγκεκριμένη χώρα από το 1997! Και σε όλα αυτά προσθέστε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Βραζιλία, με τον προπονητή της, Τίτε, με το ένα πόδι στην έξοδο και τους παίκτες έτοιμους για «ανταρσία», ώστε να μην παίξουν στο Κόπα Αμέρικα!

Γνωρίζω πώς αρκετοί δεν αρέσκονται να παίζουν ισοπαλίες, ειδικά όταν βλέπουν τους αγώνες! Αλλά η ώρα που διεξάγεται αυτή η αναμέτρηση ευνοεί, καθώς κοιμάται κάποιος και η τύχη του δουλεύει, ξυπνάει και βλέπει απλά το τελικό σκορ, ελπίζοντας πώς θα επιβεβαιωθεί η πρόταση και δεν θα βγάλει νικητή η μεταξύ τους αναμέτρηση! Το Χ στο Παραγουάη – Βραζιλία στο 3,93 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Παραγουάη – Βραζιλία Χ  (3,93 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…