Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Εγινε το απόλυτο την χθεσινή μέρα, αφού επιβεβαιώθηκαν και οι δύο επιλογές μου, επομένως βγήκε καλό κέρδος. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή για το στοίχημα.

Ενικός απόψε, αφού μόνο ένα σημείο τράβηξε την προσοχή μου και αυτό από την εμβόλιμη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Βίλα Νόβα – Βιτόρια Μπαϊα Προγνωστικά

Η Βίλα Νόβα, που είναι στην τελευταία θέση παραμονής, παίζει με την Βιτόρια Μπαϊα που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, με τις δύο ομάδες να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά φέτος. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι εκτός έδρας, αφού από τους 18 βαθμούς τους, μόλις τους έξι έχουν πάρει εντός, με μόνο μία νίκη σε οκτώ αγώνες! Από την άλλη μεριά η Βιτόρια δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα. Αλλά ίσως σήμερα να είναι η ευκαιρία της. Αλλωστε παίζει στη χειρότερη – βάσει αριθμών – έδρα της κατηγορίας, όμως το κυριότερο είναι πώς οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές στο παρελθόν και η Βιτόρια έχει μόνο νίκες! Επειδή όμως είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μπορούμε να έχουμε και την κάλυψη του Χ,  μας το επιτρέπει το σετ αποδόσεων. Το διπλό με DNB της Βιτόρια Μπαϊα στο 2,18 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Βίλα Νόβα – Βιτόρια 2 DNB (2,18 @ Betshop)