Ισοπαλία που δεν θα χαλάσει κανέναν

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγαν καλά οι χθεσινές επιλογές από την τελευταία αγωνιστική, αλλά εμπεριείχαν και σημαντικό ρίσκο. Απόψε αν και Δευτέρα, περιέργως υπάρχουν επιλογές για στοίχημα.

Συγκεκριμένα διεξάγονται δύο αγώνες στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, αμφότεροι με ενδιαφέρον σχετικά με τον υποβιβασμό. Και κρατάω κάτι και από τους δύο, για διαφορετικούς λόγους.

Παρανά – Μποταφόγκο Σάο Πάουλο Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες είναι σε μέτρια προς κακή αγωνιστική κατάσταση και έχουν πάρα πολύ καιρό να κερδίσουν. Η Παρανά πέντε αγώνες στην έδρα της και η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο 10 εκτός, με εφτά ήττες! Γι’ αυτό και είναι εντός ζώνης υποβιβασμού. Η διαφορά τους είναι, πέραν της δυναμικής της φανέλας, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους, πώς η Παρανά με νίκη θα βγει, έστω και προσωρινά, εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο είναι στο -6 από την αντίπαλο της και μόνο με θαύμα θα σωθεί, με έξι αγωνιστικές να απομένουν, έχοντας και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Στην τελική, αν η Παρανά δεν κερδίσει και απόψε, πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό και αυτή. Ο άσος της Παρανά σε απόδοση 2,13 στην Betshop.

Κονφιάνσα – Ναούτικο Προγνωστικά

Η Κονφιάνσα έχει πέντε σερί ήττες, αλλά στον τελευταίο της αγώνα αδικείται κατάφωρα από αυτό το αποτέλεσμα, μόνο λόγω τύχης δεν πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό. Και πλέον αρχίζουν να την «ζώνουν τα φίδια», καθώς είναι μόλις στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη μεριά η Ναούτικο είναι εντός αυτής, αλλά ισόβαθμη με την Φιγκεϊρένσε που είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας παίξει και τον αγώνα αυτής της αγωνιστικής. Μία Ναούτικο που εκτός έδρας κερδίζει σπάνια, αν και έφερε δύο σερί ισοπαλίες έπειτα από έξι συνεχόμενες ήττες. Ταυτόχρονα έχει καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο, ούσα αήττητη σε τρεις αγώνες, με δύο ισοπαλίες. Με όλα αυτά τα δεδομένα, ίσως μία ισοπαλία να μην χαλάσει κανέναν στο τέλος, το Χ σε απόδοση 2,93 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Παρανά – Μποταφόγκο Σάο Πάουλο 1 (2,13 @ Betshop)

01:00 Κονφιάνσα – Ναούτικο Χ (2,93 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…