Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Οι επιλογές της Κυριακής από την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας δεν επιβεβαιώθηκαν, αν και στο live πολύ πιθανόν να πληρώθηκαν αρκετοί με την ανατροπή της Αβαϊ. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Σήμερα γίνονται κάποια παιχνίδια για το Λιγκ Τρόφι, ένας επαναληπτικός του κυπέλλου Αγγλίας και ένα παιχνίδι εξ αναβολής για τη Νάσιοναλ Λιγκ. Θα ασχοληθώ μόνο με τον αγώνα του κυπέλλου σε ένα σημείο με ρίσκο, το οποίο όμως πληρώνει πάρα πολύ καλά και έχει αξία. Γιατί όπως έχω γράψει ξανά, αξία υπάρχει και σε μικρές και σε μεγάλες αποδόσεις.

Εξετερ – Μπράντφορντ Προγνωστικά

Ενας επαναληπτικός κυπέλλου για τον πρώτο γύρο, ο οποίος έγινε κανονικά πριν δύο εβδομάδες, έληξε και αυτός ισόπαλος (0-0), επομένως οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση, κέρδισε εκεί 3-0 η Εξετερ, αλλά μετά το τέλος του αγώνα διαπιστώθηκε πώς έκανε στην παράταση μία αλλαγή περισσότερη απ’ όσες δικαιούταν! Και η ομοσπονδία αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα από την αρχή! Φυσικά στη Μπράντφορντ «βράζουν» με την απόφαση, αφού όχι απλά δεν τιμωρήθηκε ουσιαστικά η Εξετερ, πρέπει οι ίδιοι να κάνουν πάλι ένα μεγάλο ταξίδι χωρίς να φταίνε σε τίποτα!

Οι δύο ομάδες παίζουν στην ίδια κατηγορία, τη Λιγκ 2, έχοντας αγωνιστεί ήδη στο πρωτάθλημα σε αυτό το γήπεδό, στην πρεμιέρα, φέρνοντας ισοπαλία 0-0, όπως έκαναν και στον επαναληπτικό, έχοντας φέρει 1-1 στο γήπεδο της Μπράντφορντ στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου! Και όλα αυτά από δύο ομάδες που έχουν τις δεύτερες πιο πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, από εννιά η καθεμία, μετά την Λέιτον Οριεντ. Και σε όλους τους θεσμούς η Εξετερ έχει 13 Χ σε 24 αγώνες, δηλαδή οι παραπάνω από τους μισούς αγώνες της έχουν λήξει ισόπαλοι, ενώ η Μπράντφορντ έχει 11 Χ σε 24 αγώνες, έξι στους εφτά πιο πρόσφατους.

Με αυτά τα δεδομένα έχει σημαντική αξία το ποντάρισμα στο Χ στο 3,15 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Εξετερ – Μπράντφορντ Χ (3,15 @ Betshop)