Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά η Boxing Day, αφού καμία από τις δύο επιλογές μου δεν επιβεβαιώθηκε. Σήμερα έχει νέα αγωνιστική, με όσες ομάδες μπορούν να αγωνιστούν, στη Νάσιοναλ Λιγκ, και έχω κρατήσει ένα παιχνίδι, αφού οι αποδόσεις δεν είναι γενικότερα στα επίπεδα που θα τις ήθελα. Και αυτό που επέλεξα ανεβοκατεβαίνει στα όρια του αποδεκτού, ελπίζω να το πετύχετε σε τιμή άνω του 2,00 όσοι το προτιμήσετε.

Μέιντενχεντ – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Η Μέιντενχεντ έχει πολύ καιρό να παίξει, κοντά στις 17 μέρες για την ακρίβεια, από τότε που ηττήθηκε με 0-4 εντός έδρας από την Σόλιχαλ Μουρς. Αυτή ήταν η έκτη ήττα της στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δε κερδίζει, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει δύο σερί ήττες, αμφότερες έχοντας δεχθεί από τέσσερα γκολ. Από την άλλη μεριά η Μπρόμλεϊ δεν μπόρεσε να πετύχει τέταρτη σερί νίκη, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας. Δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει τους δύο πιο πρόσφατους αγώνες, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ. Για όλα τα παραπάνω επιλέγω το διπλό της Μπρόμλεϊ στο 2,02 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Μέιντενχεντ – Μπρόμλεϊ 2 (2,02 @ Fonbet)