Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Το περασμένο Σάββατο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη. Τραγωδία! Κανένα από τα προγνωστικά μου δεν επιβεβαιώθηκε, το λεγόμενο “τζάκποτ”. Πάμε να δούμε τι κρατάω από την σημερινή μέρα. 

Ξεκινούν σήμερα οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αυτές των μισών του Champions League. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ, αλλά αν έπαιζα κάτι, θα ήταν τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι η τελευταία της ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη, είναι η πλέον απρόβλεπτη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αλλά δύο σερί κακά παιχνίδια σπάνια κάνει, έστω και φέτος που δεν είναι στα καλύτερα της. Αλλά κάτι με κρατάει πίσω…

Θα ασχοληθώ λοιπόν με κάποιους αγώνες που γίνονται στην Αγγλία, επαναληπτικοί κυπέλλου για την ακρίβεια. 

Πορτ Βέιλ-Στίβενεϊτζ Προγνωστικά

Εδώ θα ρισκάρω με την ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι όπου η Στίβενεϊτζ είναι πολύ πιο φορμαρισμένη από την Πορτ Βέιλ. Αλλά αυτό ίσχυε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο έληξε ισόπαλο και μάλιστα στην έδρα της Στίβενεϊτζ. Γενικώς πρόκειται για ομάδα που τους αρέσει η ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχοντας ήδη 10 σε 19 αγώνες, οι πέντε στα εννιά που έχουν δώσει σε αυτό το γήπεδο που παίζουν και σήμερα. Αξίζει επομένως το ρίσκο στο ποντάρισμα του Χ στο Πορτ Βέιλ-Στίβενεϊτζ στο 3,25 στην Fonbet

Κρου-Μπρίστολ Ρόβερς Προγνωστικά

Η τελευταία ευκαιρία της Κρου από πλευράς μου, ποντάροντας την τρίτη συνεχόμενη φορά, αν και με απογοήτευσε τις δύο προηγούμενες φορές που την εμπιστεύτηκα. Αυτές που έμεινε και μακριά από νίκη, έπειτα από ένα σερί αγώνων χωρίς να έχει χάσει. Παίζει μία κατηγορία χαμηλότερα από την Μπρίστολ Ρόβερς, αλλά έχει κερδίσει τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας. Από την άλλη η Μπρίστολ Ρόβερς έχει δύο σερί ήττες εκτός. Είναι τέτοιο το σετ που μπορεί κάποιος να επιλέξει τον άσο και με κάλυψη επιστροφής πονταρίσματος, ο άσος της Κρου με DNB στο 2,15 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Κρου-Μπρίστολ Ρόβερς 1 (DNB) (2,15 στην Fonbet)

21:45 Πορτ Βέιλ-Στίβενεϊτζ Χ (3,35 στην Fonbet)