Η σειρά του Άρη

Καλημέρα. Περίπατο έκανε χθες η Αναντολού Έφες στη Γαλλία, διέσυρε τη Βιλερμπάν με 102-80 και το καλό σερί μας στο στοίχημα συνεχίστηκε! Συνεχίζουμε κι εμείς με την ίδια προσήλωση και ηρεμία για να το επεκτείνουμε.

Από την Ευρωλίγκα θα γυρίσουμε στην Ελλάδα και την Basket League.

Άρης – Περιστέρι Προγνωστικά

Πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα έχει ο Άρης. Στα πρώτα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν παίζει καλό μπάσκετ και στα δεύτερα τα χρωστούμενα σε παίκτες που τα ζητούν και δεν ξέρουμε αν θα έχουν την ίδια κάψα μέσα στο παρκέ. Συν τοις άλλοις, έχει και απουσίες.

Να βγει από τη μιζέρια θέλει το Περιστέρι και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι οι νίκες. Έκανε την αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ, με 76-67, στο «Ανδρέας Παπανδρέου», την Κυριακή, αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.

Μιλώντας για στοίχημα, ο συμπολίτης του «δικέφαλου» του Βορρά, Άρης, θα πάρει σειρά. Θα εμπιστευτούμε τον Αργύρη Πεδουλάκη και το υλικό των φιλοξενούμενων και θα ποντάρουμε στην επικράτησή τους με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων. Στο αξιοπρεπές 1,92 προσφέρεται στην Betshop αυτό το ενδεχόμενο και το κρατήσουμε. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Άρης – Περιστέρι | 2 (-3,5) (1,[email protected] Betshop)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.