Η… κατάληψη των Πύργων

Καλημέρα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε χθες τον Ιωνικό Νίκαιας με 84-83, αλλά σημειώθηκαν περισσότεροι από 158 πόντοι, οπότε το combo στοίχημα που είχαμε κρατήσει δεν επιβεβαιώθηκε.

Από τη Ελλάδα θα πάμε πιο βόρεια στη Γερμανία.

Μπάμπεργκ – Αμβούργο Τάουερς Προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Μπάμπεργκ των πέντε σερί νικών στο γερμανικό πρωτάθλημα. Μοναδική ανορθογραφία η εντός έδρας ήττα από τη Νίμπουρκ, την Τρίτη, για το Basketball Champions League, που της κόστισε το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Σε καλό φεγγάρι είναι και οι Τάουερς, που στα δύο τελευταία επιβλήθηκαν στο Αμβούργο των Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου. Ωστόσο, μακριά από την έδρα τους, οι «Πύργοι» χάνουν μεγάλο μέρος από τη δυναμική τους.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, θα ποντάρουμε στην Μπάμπεργκ. Είναι φορμαρισμένη και δείχνει να απαντά με σχετική ευκολία στα περισσότερα προβλήματα που της βάζουν οι αντίπαλοί της μέσα στα παιχνίδια. Ο «άσος» στο -3,5 είναι στο 1,88 στην Betshop.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Μπάμπεργκ – Αμβούργο Τάουερς | 1 (-3,5) (1,[email protected] betshop)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.