μπασκετ

Καλημέρα σας. Πολλά νεκρά διαστήματα είχε χθες η Τουρκία κι αυτό είχε ως συνέπεια να δυσκολευτεί πολύ από το μαχητικό Μαυροβούνιο, του οποίου επικράτησε με 72-68, με αποτέλεσμα να χαθεί η επιλογή μας στο παμε στοιχημα.

Από τη Γεωργία και τον πρώτο όμιλο θα μεταφερθούμε στον τέταρτο στην Πράγα.

Δες εδώ το προγραμμα eurobasket 2022

Ισραήλ – Φινλανδία Προγνωστικά

Με ηγέτη τον Ντενί Αβντίγια, το Ισραήλ θα παλέψει για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πέραν αυτού, το ταλέντο δεν είναι πλούσιο στα χέρια του Γκάι Γκούντες, κάτι που φάνηκε και στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2023 και τις δύο ήττες που γνώρισε.

Η μία από αυτές ήταν από τη Φινλανδία, με 79-73, στο Τάμπερε, την προηγούμενη Πέμπτη, με τον Λάουρι Μάρκανεν να κάνει πάρτυ με 28 πόντους και 9 ριμπάουντ. Αυτός θα είναι το πρώτο βιολί των Φινλανδών στην προσπάθειά τους για διάκριση, υποστηριζόμενος από ένα καλά δουλεμένο σύνολο και παίκτες που ξέρουν τους ρόλους τους.

Με βάση τα παραπάνω, θα κρατήσουμε τη δεύτερη επικράτηση των Φινλανδών επί των Ισραηλινών μέσα σε λίγες ημέρες ➡στο 1,70H ομάδα του Λάσι Τουόβι μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση και έχει περισσότερες λύσεις, οπότε αξίζει να τη στηρίξουμε.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Ισραήλ – Φινλανδία / Φινλανδία ➡απόδοση 1,70