Η Μπιλμπάο δαγκώνει

Καλημέρα σας. Η Μπανταλόνα έκανε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σαραγόσα με 100-96 και έστειλε στον κουβά το χθεσινό μας στοίχημα, που είχαμε επιλέξει.

Θα μείνουμε στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα πάμε σε μία μάχη παραμονής.

Μπιλμπάο – Μπέτις Προγνωστικά

Το σπουδαίο «διπλό» της Μπιλμπάο επί της Χιπουσκόα τής δίνει μεγάλα ανάσα, αφού πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν. Οι Βάσκοι είναι φτιαγμένοι για τέτοια ματς και ξέρουν τί πρέπει να κάνουν για να τα πάρουν.

Με πέντε ήττες στα τελευταία έξι, η Μπέτις κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Βέβαια, στο πιο πρόσφατο ματς ήταν ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες από τη Σαραγόσα.

Μιλώντας για στοίχημα, θα πάμε με τον «άσο». Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Άλεξ Μούμπρου και τους παίκτες του και θα ποντάρουμε στο 1,78 στην Bwin

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

13:30 Μπιλμπάο – Μπέτις | 1 (1,[email protected] Bwin)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.