μπασκετ

Καλημέρα σας. Ένα τεχνικό πρόβλημα με τον φωτισμό του γηπέδου διέκοψε τον χθεσινό (3/7) αγώνα της Σερβίας με το Βέλγιο, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η FIBA θα συνεχιστεί απόψε (4/7). Εμείς κρατάμε το σημείο που έχουμε δώσει στο παμε στοιχημα και συνεχίζουμε με φρέσκα… κουλούρια.

Τελευταία ημέρα με φουλ αγωνιστική δράση για την πρώτη φάση των προκριματικών και μεταφερόμαστε στο Σαράγεβο.

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Βουλγαρία Προγνωστικά

Την επιβίωσή της παίζει η Βοσνία, μετά την ήττα της από την Τσεχία, με 83-71, την Παρασκευή. Για να βρεθεί στην επόμενη φάση πρέπει είτε να νικήσει, είτε να χάσει με διαφορά μικρότερη των 6 πόντων. Αυτή η διαφορά μπορεί να φτάσει και τους 9 αν οι Τσέχοι νικήσουν τους Λιθουανούς σε παιχνίδι που θα έχει τελειώσει λίγο μετά την έναρξη του Βοσνία – Βουλγαρία.

Μόνο νίκη θέλουν από την πλευρά τους οι Βούλγαροι, που θα ψάξουν το +10 ή αν έχουν χάσει οι Τσέχοι το +3. Θα μπορούσαν να είχαν περισσότερες πιθανότητες, αλλά ο Μποστ (3/15 σουτ) ήταν πολύ άστοχος στην ήττα με 72-70 από τη Λιθουανία.

Η Βοσνία με τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά η Βουλγαρία δε θα παραδώσει τα όπλα. Η αξία βρίσκεται στο «διπλό», στο 3,19 στην betshop gr, ένα αποτέλεσμα που αν έρθει με διαφορά 3, 4 ή 5 πόντων και η Τσεχία έχει ηττηθεί θα στείλει και τους Βόσνιους και τους Βούλγαρους στον επόμενο γύρο.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Βοσνία Ερζεγοβίνη – Βουλγαρία / 2 (3.19 @ Betshop)