Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Οι τελευταίες στήλες δεν πήγαν και τόσο καλά, κυρίως επειδή στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλία ήρθαν μερικά ανάποδα αποτελέσματα. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Σήμερα τα δύο παιχνίδια που γίνονται στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας είναι πολύ αμφίρροπα, θα ασχοληθώ με Αγγλία και Σκωτία, αν και εδώ υπάρχει το ρίσκο πώς έχουμε ομάδες που τώρα ξεκινούν, επομένως δεν έχουμε πλούσια εικόνα γι’ αυτές.

Φόρεστ Γκριν – Πορτ Βέιλ Προγνωστικά

Η συγκεκριμένη επιλογή βασίζεται αποκλειστικά στην απόδοση, αφού σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τόσο ψηλά τον άσο της πρωτοπόρου της Λιγκ 2, Φόρεστ Γκριν, μοναδικής ομάδας που όχι απλά είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, έχει κάνει το 4 στα 4! Και απέναντι της βρίσκει μία Πορτ Βέιλ που ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, αν και έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Όμως οι γηπεδούχοι έχουν επίθεση «φωτιά» ως τώρα και προέρχονται από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ! Ο άσος της Φόρεστ Γκριν στο 2,02 στην Betshop.

Ντάγκεναμ – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Για την Μπρόμλεϊ είναι το πρώτο παιχνίδι φέτος, ελέω κορωνοϊού, δεν έχουν εικόνα της σε επίσημο παιχνίδι. Αλλά απ’ ότι δείχνει θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Από την άλλη μεριά όταν η Ντάγκεναμ κερδίζει 1-3 εκτός έδρας το φαβορί της κατηγορίας, Στόκπορτ, αξίζει τουλάχιστον του σεβασμού μας. Πόσο μάλλον όταν έχει και εντυπωσιακή παράδοση με αυτή την αντίπαλο, αήττητη εντός σε πέντε αγώνες, με τέσσερις νίκες! Ο άσος της Ντάγκεναμ στο 2,26 στην Betshop.

Κάουντενμπιθ – Αννάν Προγνωστικά

Εχω γράψει ξανά πώς στην Σκωτία και ειδικά στις μικρές κατηγορίες, αν εξαιρεθούν κάποια φαβορί, οι άλλες ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές για να προσφέρονται σε μικρές αποδόσεις κάποια διπλά ή άσοι. Μία τέτοια περίπτωση έχουν στο Κάουντενμπιθ – Αννάν, με τους φιλοξενούμενους να είναι δεύτεροι και τους γηπεδούχους έκτοι και όμως ο άσος πληρώνει κάτω από 2,00! Γι αυτό και αξίζει η κόντρα του, με την κάλυψη της ισοπαλίας, αφού το διπλό της Αννάν με DNB προσφέρεται στο 2,50 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00  Φόρεστ Γκριν – Πορτ Βέιλ  1 (2,02 @ Betshop)

17:00  Ντάγκεναμ – Μπρόμλεϊ 1 (2,26 @ Betshop)

17:00  Κάουντενμπιθ – Αννάν 2 DNB (2,50 @ Betshop)