Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν βγήκε πλήρως η επιλογή της Τρίτης, αν και δεν χάθηκε κιόλας, επιστρέφοντας απλά το ποντάρισμα μας πίσω, αφού η Ολτρινχαμ έφερε την πρώτη της φετινή ισοπαλία! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ με την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της σεζόν. Μάλιστα ήθελα να ασχοληθώ με δύο αγώνες, αλλά ο ένας δεν υπάρχει πουθενά, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Επομένως μένουμε στον έναν…

Μπρούσκε – Ρέμο Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο νεοφώτιστες που τα πήγαιναν εξίσου καλά στη σεζόν, μέχρι να υπάρξει ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων για την Μπρούσκε, που σε συνδυασμό με μία αβλεψία που της στοίχισε τιμωρία τριών βαθμών, την έχει φέρει μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για να περάσει λοιπόν ένα ευχάριστο και χωρίς άγχος Σαββατοκύριακο, οφείλει να κερδίσει απόψε και έχει τις δυνατότητες να το πετύχει. Η Ρέμο βαθμολογικά μοιάζει αδιάφορη αυτή την εποχή, είναι στο +6 από την σημερινή της αντίπαλο. Εχει χάσει και τις δύο φορές που επισκέφτηκε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν, ενώ έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας. Και η Μπρούσκε κέρδισε τον πιο πρόσφατο αγώνα που έχει παίξει εντός. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στο άσο σε τιμή 2,33 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Μπρούσκε – Ρέμο 1 (2,33 @ Betshop)