Τρόλαρε τους “Γαύρους” ο Βασιλακό!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα Τρίτη, όλα οκ; Καλό μήνα να έχουμε, άντε να αρχίσει πια και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, να βρούμε, να έχουμε πια και τίποτα ματσάκια της προκοπής να προτείνουμε στον… λαό μας, στις φοβερές βέβαια πάντα προβλέψεις μας στο στοίχημα! Μόρκαμ – Νιουπόρτ άντερ, Βάστερας – Μπράγκε  “άσσος” και τέλος Ισπανία U21 – Κροατία U21 θυμίζω πως βρήκαμε και ποντάραμε χθες και η πλάκα είναι πως παραλίγο να πετύχουμε και εδώ το 3 στα 3, αλλά μας τα χάλασε βλέπετε η θρυλική Βάστερας, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει επί της κραταιάς Μπράγκε! Κρίμα για την μεγάλη είπαμε Βάστερας, κρίμα για τον κόσμο της και για… εμάς φυσικά!

Δεν βαριέσαι, υγεία να έχουμε και κοιτάμε εμπρός προς το μέλλον μας, που λένε και οι μορφωμένοι. Πάμε τώρα στα λοιπά, τα δικά μας τα σοβαρά θέματά μας τώρα: “Καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ οι αιτήσεις των συμμετοχών για τα ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν – Εσπασαν το φράγμα των 15.000 οι υποψηφιότητες για το «Greece’s Next Top Model. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός αν κάποιος αναλογιστεί πως δεν πρόκειται για ένα απλό ριάλιτι εγκλεισμού άλλα για ένα πρόγραμμα στο οποίο για να συμμετάσχεις απαιτούνται προσόντα υψηλών προδιαγραφών, που έχουν φυσικά σχέση με καριέρα στο διεθνές μόντελινγκ.», διαβάζω στο έγκυρο πάντα και δημοφιλές “Πρώτο Θέμα“! Φοβερό!

Εν αναμονή πάντα της ημερομηνίας πια των εκλογών στην ΕΟΚ (μην στεναχωριέσαι Γώργο Βασιλακόπουλε, τα ίδια λίγο πολύ τράβηξε και ο φίλος σου ο Ευάγγελος Γραμμένος στην ΕΠΟ και μετά τις έκανε και αυτός κανονικά με τον Ελευθέριο Αυγενάκη να ψάχνει και εκεί τις ψήφους του), δεν μπορώ πια να μην σχολιάσω το γεγονός πως ο Γιώργος (θα) τους έβαζε όλους να ψηφίζουν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (!) και μάλιστα στην αίθουσα “Παύλος Γιαννακόπουλος”! Σίγουρα τους τρόλαρε τους “Γαύρους” , ο Γιώργαρος! Και now πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος: Πολωνία – Ρωσία όβερ, Σλοβακία – Βουλγαρία “άσσος’ και τέλος Βόρεια Μακεδονία – Σλοβενία γκολ – γκολ εδώ! Αυτά…! Σας φιλώ!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ