Τον χάνουμε τον Αλέξη!

Hi guys, πως μου είστε, τι μου  κάνετε  και σήμερα, Κυριακή, όλοι και όλα οκ; “Όλοι” εκτός από τον φίλο μου τον Αλέξη, φυσικά. Για τον οποίο βέβαια μήνες τώρα σας γράφω πως φέτος θα μας χαιρετήσει από την κατηγορία. Μαζί με τη   Μαύρη Θύελλα, τον Αστέρα Βλαχιώτη, τον Θεσπρωτό, τον Αλμωπό Αριδαίας και τους Πόντιους Κοζάνης θα παίζουμε του χρόνου φιλαράκια μου στην (νέα) Β’ Εθνική και στον Βόρειο  – λογικά – όμιλο! Κοινώς αφήστε τα να πάνε δηλαδή. Και το  – ακόμη μεγαλύτερο – κακό είναι πως τίποτα δεν δείχνει να τον σώζει πια τον Κούγια, στα πλέι άουτ της (επίσης) ελληνικής μας ποδοσφαιρικής παρωδίας…

Γελάει  – με την έννοια την καλή πάντα, διασκεδάζει ωραία εννοούμε – ο κόσμος Τιτάνες μου πια και με τα τζιμάνια της Super League, τύφλα να έχουν οι συνάδελφοί τους  της περίφημης και κοσμαγάπητης βέβαια  Super League 2. Μιλάμε τώρα για ωραία, μαγικά, υπέροχα ξανά “διπλά”, αβρότητες εκατέρωθεν, θέαμα, πραγματική (ποδοσφαιρική, ελληνική πάντα)  πανδαισία και το κακό για τον Αλέξη είναι πως  εδώ και καιρό έχει μείνει πλέον μόνος του. Ολομόναχος. Οι φίλοι και οι σύμμαχοί  του σταδιακά τον έχουν εγκαταλείψει και ο δρόμος (ξαναλέμε) για την Β’ Εθνική είναι ορθάνοικτος.  Μία μόνο (πια) ελπίδα – και αυτός –  έχει. Την αναδιάρθρωση.

Και αυτό θα γίνει όμως μόνο αν η NOVA (!) πει το “ναι” και οι ΠΑΕ της Α’ Εθνικής ξαναγίνουν 16 τουλάχιστον, όπως γράφαμε εδώ και τις προάλλες.  Και ενώ πριν λίγες ημέρες κάτι τέτοιο  φαινόταν να αποκλείεται, τώρα μαθαίνω πως κάτι πάει να αλλάξει, κυρίως γιατί πέφτει πολύ κράξιμο και από πολύ ψηλά με την μπαρούφα των πλέι οφ  και ακόμη περισσότερο (φυσικά, είπαμε και εδώ) των πλέι άουτ. Κοινώς μας πήραν  (όλοι πια)  χαμπάρι όπως λέμε.   Όμως αυτό εσύ Αλέξη μην το δένεις (ακόμη) κόσμο. Έχουμε πολύ καιρό ακόμη για να δούμε τι θα γίνει. Εδώ δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με SL2 και FL, θα ξέρουμε για την SL; Με τίποτα.

Τέλος πάντων. Αυτά προς το παρόν για τον Κούγια, την Λάρισα και την αναδιάρθρωση. Προς το παρόν (ξανά) θυμίζουμε πως τον Αλέξη μας τον χάνουμε φέτος. Γιατί απλά, μιλάει πολύ, είναι λίγο ασταθής και έτσι  δεν τον θέλει κανείς στην πρώτη κατηγορία. Γρήγορα και στις σημερινές μας φοβερές (!) προβλέψεις και today για προγνωστικά στοιχήματος.  Όπου έχουμε και λέμε: ΑΕ Καρίτσας – Κοζάνη “άσσος”, ΑΟ Σελλάνων – Αναγγένηση Καρδίτσας “διπλό” (και τα δύο αυτά για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής) και Ολυμπιακός – ΑΕΚ όβερ.  Αυτά και για σήμερα! Καλό ταμείο σε όλους και σε όλες καλή λοιπή Κυριακή και εμείς από εδώ τα λέμε  αύριο! Σας φιλώ!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ