Θα ξεβλαχιέψουμε ξανά!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα, Δευτέρα; Όλα οκ; Καλή εβδομάδα βασικά μπας και έχουμε πλέον όλες και όλοι μας. Μέτρια τα πήγαμε χθες, προς κακά (sic), καθώς πλέον μας προδίδουν απ’ ότι τουλάχιστον βλέπω, “τα δικά μας  τα παιδιά” και οι δικές μας ομάδες. Χθες μάλιστα αυτοί που μου γύρισαν την πλάτη ήταν οι απολύτως πια “δικοί” μου, οι Μεσσήνιοι της Γ’ Εθνικής και ειδικά η ομάδα του τεράστιου Σωτήρη Τσάτσου, ο ΑΟ Διαβολιτσίου ο οποίος (κατάφερε και) έχασε μέσα στην έδρα του από τον Πάμισο Μεσσήνης!

Μα, αν είναι δυνατόν πια… Αυτό όμως που φαίνεται πως είναι δυνατόν είναι το γεγονός πως ο, επίσης τεράστιος, Πέτρος Κωστόπουλος επανεκδίδει – διαβάζω- τον θρυλικό μας Nitro  και βέβαια ας ετοιμαστούμε όλοι μας να μας ξεβλαχιέψει εκ νέου. Ο  “Πετράν” φυσικά. Τελικά όντως μου φαίνεται. Πως δηλαδή  πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι.  Το μόνο κακό όμως είναι πως – διαβάζω πάντα – θα εκδίδεται μόνο μια φορά κάθε τρεις (!) μήνες.  Όπως παλιά, τα περιοδικά, στις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα!

Επίσης (είναι δυνατόν, εννοώ) να πάνε τώρα και Ιρανοί (θα τρελαθώ) επενδυτές – σύμφωνα πάντα με τα έγκυρα ρεπορτάζ και τις ανακοινώσεις της ομάδας – στην πάλε ποτέ μεγάλη μας και τεράστια Δόξα Δράμας! Ναι ρε και Ιρανοί (λέει πάντα) επενδυτές στη ταλαίπωρη  την Δόξα!  Όπως λέγαμε (δηλαδή0 παλιά Αλβανός τουρίστας, κάτι τέτοιο. Θυμίζω πως πρόσφατα σχετικά πάντα, στην Δράμα είχαμε και την “Βασίλισσα της πατάτας“, τους πρώην ποινικούς (!) Κρητικούς μας “μεγαλομετόχους” και ούτω καθεξής! Φοβερά πράγματα, έτσι;

Για να πάμε όμως τώρα και στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος! Έχουμε και λέμε, παρακαλώ, με τα φιλικά πια των Εθνικών ομάδων, λίγο πριν το Γιούρο, ότι έχει απομείνει όμως από παιχνιδάκια για today, αλλά και  για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ουκρανία – Κύπρος άντερ,   Νησιά Φερόες – Λιχτενστάιν όβερ, Ανδόρα – Γιβραλτάρ όβερ και εδώ! Αυτά και για σήμερα, καλή υπόλοιπη ημέρα, καλό ταμείο και εμείς βέβαια από εδώ θα τα πούμε πάλι – πρώτα πάντα ο Θεός – αύριο Τρίτη! Σας φιλώ όλες και όλους!!!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ