Στηρίζουμε τον ΠΣΑΠ!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα Πέμπτη, όλα οκ; Βιαστήκαμε λίγο χθες, ξεχάσαμε (!)  βλέπετε να ποντάρουμε, στις φοβερές (!) μας πάντα προβλέψεις στο στοίχημα,  ξεχάσαμε επαναλαμβάνω να συμπεριλάβουμε στις προτάσεις μας  και την Γ’ Εθνική και ειδικά στο “διπλό” του Πανιωνίου στη Μύκονο, παίξαμε έτσι σε όβερ το Καβάλα – Θεσπρωτός (1-1) και έτσι την πατήσαμε εκεί, καθώς πιάσαμε άνετα τα άλλα δυο,  Σαντορίνη – Καλλιθέα άντερ, Αγγλία – Αυστρία άντερ επίσης και εκεί.

Ξανά δηλαδή δύο στα τρία και yesterday. Δεν βαριέσαι. Συμβαίνουν (συχνά πάντως τελευταία) αυτά. Τέλος πάντων, πάμε now στα σημερινά μας θεματάκια προς ανάλυση, σχολιασμό και κουβεντούλα. Το πρώτο λοιπόν έχει να κάνει με την φοβερή διαπίστωση του σπουδαίου  Τάσου Νικολογιάννη, στον μυθικό ΣΠΟΡ FM 94,6 , όπου μας λέει ευθαρσώς, σοκάροντας άπαντες στο περήφανο “πράσινο” στρατόπεδο,  πως ο μεγάλος Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα πάρει εύκολα απόφαση για απόκτηση παίκτη σε ΠΑΟ“!

«Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι προπονητής που παίρνει εύκολα απόφαση για να αποκτήσει παίκτη. Θέλει να μειώσει στο ελάχιστο το ρίσκο της αποτυχίας, δεν θέλει να φορτώνει τις ομάδες που δουλεύει με παίκτες αμφιβόλου αξίας. Θέλει να του κάνουν έστω στο 80%. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Θέλει να αξιοποιήσει το ρόστερ στο έπακρο και θα περιμένει, το βλέπουμε κι όσο περνούν οι ημέρες», είπε μεταξύ άλλων. Κοινώς την κάτσαμε  – και φέτος –  την βάρκα, φίλοι μου Βάζελοι!

Με τον Μπουζούκη, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Καραγιάννη θα την βγάλουμε (λογικά) και φέτος! Και αφού (φυσικά) αποθεώσουμε, στηρίξουμε  και εμείς την θεϊκή, ανυπέρβλητη απόφαση χθες του ΠΣΑΠ να δέχεται πλέον για μέλη του και τις ποδοσφαιριστίνες (!), πάμε γρήγορα στα σημερινά μας ματσάκια για το στοίχημα: Βέλγιο – Ελλάδα άντερ, Ουκρανία – Βόρεια Ιρλανδία άσσος  και Τουρκία – Μολδαβία όβερ. Αυτά και για σήμερα φίλες και φίλοι μου καλοί! Σας φιλώωωωωωωωωω!!!!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ