Ο αγώνας (μας) τώρα δικαιώνεται!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα, Τετάρτη, όλα οκ;  Ιταλία – Αλβανία όβερ, Καμερούν – Νιγηρία γκολ – γκολ και τέλος Μαρόκο – Γκάνα “άσσος, προτείναμε (θυμίζω) χθες και πέσαμε (…πάλι) μέσα στα δυο από τα τρία, καθώς χάσαμε μόνο το Καμερούν – Νιγηρία, το οποίο ήρθε – δυστυχώς για εμάς – λευκή όπως λέμε ισοπαλία, 0-0 δηλαδή. Αν αναλογιστείς τον βαθμό δυσκολίας, ειδικά των φιλικών στην Αφρική, νομίζωπως σε γενικές γραμμές πάλι μια χαρούλα τα πήγαμε. Εχθρός του καλού είναι (βέβαια) πάντα το καλύτερον…

Το οποίο, καλύτερον (δηλαδή),  για μια στιγμή πιστέψαμε πως το βρήκε, το πέτυχε ο μεγάλος Λάζλο Μπόλονι, έτσι όπως μας παρέσυρε εννοούμε το έγκυρο και αγαπημένο μας onsports.gr, και το πιστέψαμε φυσικά, διαβάζοντας τον τίτλο και στη συνέχεια το άρθρο του αξιόπιστου πάντα (ξαναλέμε) onsports,   για τον επόμενο σταθμό της καριέρας, του κορυφαίου τεχνικού: “Μπορεί μετά το «διαζύγιο» του με τον Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Μπόλονι να μην έχει βρει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, βρήκε όμως την επόμενη δουλειά του.”

Γράφει πάντα το onsports και λογικά η αγωνία μας φουντώνει: ” Κι αυτό γιατί, “Ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι ο αναλυτής των παιχνιδιών του Euro 2020 για λογαριασμό της ουγγρικής εφημερίδας «Nemzeti Sportnak»! Και συμπληρώνει: «Ο ρόλος που θα αναλάβει ο ειδικός μας, Λάζλο Μπόλονι, αποτελεί τεράστια βοήθεια για εμάς. Δύσκολα θα μπορούσαμε να βρούμε πιο κατάλληλο άνθρωπο από αυτόν, για να πραγματοποιήσει μαζί μας το συγκεκριμένο πρότζεκτ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ομίλου, λέει πάντα το onsports!

Φοβερή όντως δουλειά, φοβερή ευκαιρία (να γράφει και να αναλύει τα ματς δηλαδή ο Λάζλο σε αθλητική ιστοσελίδα και να βγάζει έτσι και αυτός το χαρτζιλίκι του) και έτσι παράλληλα δικαιώνεται και ο αγώνας όλων μας και η απροκάλυπτη στήριξη που του κάναμε τόσους μήνες πια στον ΠΑΟ μας! Γρήγορα (γιατί μας πήρε απόγευμα πάλι) στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος: Ασπρόπυργος – Αστέρας Βλαχιώτη άντερ, Παναρκαδικός – Άρης Σκάλας άντερ και ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα όβερ. Αυτά και για σήμερα, καλό ταμείο και σας φιλώ!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ