Μπαλίτσα από τον άρχοντα!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα, Τρίτη, όλα οκ; Ερωτήθηκα χθες (σε βίντεο) από τους Betarades τις προβλέψεις μου (πέρα βέβαια από τις φοβερές (!) στοιχηματικές μου πάντα προβλέψεις) για το Γιουρο που μας έρχεται – ευτυχώς γιατί έχουμε ξεμείνει πια από (σοβαρά) ποδοσφαιρικά ματσάκια – για ποια χώρα  θα το πάρει, τον καλύτερο παίκτη και την ομάδα έκπληξη αυτού και μετά από ώριμη σκέψη (που λέμε και εμείς οι μορφωμένοι), ή μάλλον… όψιμη σκέψη μερικών, ελαχίστων, δευτερολέπτων, απάντησα τα εξής για προγνωστικά στοιχήματος:

Βέλγιο, Λουκάκου και (βέβαια) Τουρκία. Οι δύο πρώτες επιλογές μου είναι γιατί έτσι λίγο – πολύ μου ήρθε, αλλά και  γατί θεωρώ πως… ήρθε  επιτέλους πια και η ώρα για τα Βελγάκια μας να πάρουν πλέον και αυτά ένα Κυπελλάκι της προκοπής. Τώρα, όσο για την Τουρκία και εδώ λίγο – πολύ… έτσι μου ήρθε, όμως (εδώ) ποντάρω πάντα και στο βαρύ πυροβολικό των γειτόνων, που δεν είναι άλλος από  τον γίγαντα, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον μόνο πρόεδρο φυσικά στη γη που ξέρει από μπάλα (αυτός και ο Μπέος)!

Τον μόνο πρόεδρο σε μπάλα και πολιτική, ξαναλέμε, που γνωρίζει από το τόπι. Άλλωστε – ως γνωστόν και αυτό – παλιά ήταν ποδοσφαιριστής, ενώ και τώρα, όποτε βρει την ευκαιρία παίζει ποδόσφαιρο και τους μαθαίνει, μαθαίνουν δηλαδή στην Τουρκία συνεχώς μπαλίτσα από τον άρχοντα, που έλεγε και το αείμνηστος τιτάνες ο “Αλέ“!  Στα σημερινά μας ματσάκια now, όπου έχουμε και λέμε: Ιταλία – Αλβανία όβερ, Καμερούν – Νιγηρία γκολ – γκολ και τέλος Μαρόκο – Γκάνα “άσσος”! Αυτά και για σήμερα! καλό ταμείο και φιλιά!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ