Λαμπάδα στον Κάρπετ η Μόνικα!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα Σάββατο; Όλα  οκ; Χθες ρεπάραμε (κλασικά πια καθότι Παρασκευή είπαμε), προχθές όμως αγγίξαμε ξανά το 3 στα 3 στα προγνωστικά στοιχήματος πετυχαίνοντας παρακαλώ και το άντερ της Εθνικής μέσα στο Βέλγιο, αλλά και την νίκη της Ουκρανίας επί της Βόρειας Ιρλανδίας και χάσαμε μόνο όβερ που βάλαμε – κυρίως για καλύτερη στοιχηματικά απόδοση φυσικά – στο Τουρκία – Μολδαβία, όμως εκεί τελικά είχαμε μόνο δύο τεμάχια (2-0)! Θεούλης  Φαν Σιπ!

Και πριν πάμε στο (θεϊκό και today) θέμα της ημέρας μας, δεν μπορεί να μην αναφερθούμε (εννοείται) στο νέο τρομερό μαγικό του δικού μου του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος κατάφερε εν μέσω μιας και μόνο τηλεδιάσκεψης να κάνει  τις ομάδες της περίφημης Super League 2 από 12 σε 38 (!!!), ανεβάζοντας όλες σχεδόν  από την Football League  στην SL2, ενώ δεν θα πέσει λέει τώρα καμία από αυτή στην Γ’ Εθνική! 38 ομάδες παρακαλώ και θα ανέβει λέει μόνο μία στην Super league!

Τρομερό, Θεϊκό, αμολόγητο, που λένε και στο χωριό μου! Ελπίδα καμία αγαπητά μου φιλαράκια! Μπανανία, Ουγκάντα, η χώρα της Αφρικής με τους λευκούς ανθρώπους είπαμε! Ο υπέρτατος θεούλης όμως είναι νομίζω ο Αντώνης ο Καρπετόπουλος! Ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς (παρακαλώ) στον Αρναούτογλου  ότι την καριέρα της η θεά η Μόνικα Μπελούτσι την οφείλει σε αυτόν, καθώς ο “Κάρπετ” επηρέασε την ψηφοφορία στην Ιταλία και αυτή πήρε τότε το πρώτο της βραβείο! ΕΠΟΣ!!

Ναι, το είπε ο Αντώνης ρε παιδιά, αφού το άκουσα σας λέω με τα αυτιά μου και το είδα με τα ματάκια μου!  Απορώ πως δεν το σχολίασε κανείς άλλος μέχρι σήμερα!  Εκτός πια και αν δεν το πιστέψαμε, οι άπιστοι Θωμάδες! Λαμπάδα  στον τεράστιο “Κάρπετ” οφείλει να ανάψει η  μυθική Μόνικα, που της έσωσε έτσι την θρυλική, παγκόσμια καριέρα της! Στα σημερινά του στοιχήματος now: Νίκη Βόλου – Καλαμάτα άντερ, Ρωσία – Βουλγαρία άσσος και Ουαλία – Αλβανία άντερ! Φιλιάααα!!!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ