Η ΕΡΤ μόνο για την Γιουροβίζιον!

Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα Τετάρτη, όλα οκ; Επιστρέφουμε στην (ποδοσφαιρική μας) κανονικότητα today, καθώς έχουμε κανονικές ποδοσφαιρικές ξανά “μάχες” στα μεγάλα μας πρωταθλήματα της ανερχόμενης Γ’ Εθνικής και της κορυφαίας μας Football League, ενώ μπορεί στο τέλος να τσιμπήσουμε πάλι και κάτι στα προγνωστικά στοιχήματος από τα φιλικά ματσάκια στην Ευρώπη, εν  όψει είπαμε, του Πανευρωπαϊκού μας πρωταθλήματος που σε λίγες ημέρες ξεκινάει.

Και θα το δείξει λέει, το Πανευρωπαϊκό ρε στη μπάλα, για πρώτη φορά ο ΑΝΤ1, καθότι προφανώς (τούτη την φορά) η κρατική TV έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο, προς τέρψη όπως προαναφέραμε της ιδιωτικής τηλεόρασης! Αλήθεια γιατί αυτό; Γιατί αγαπητή μας ΕΡΤ για πρώτη φορά – ξαναλέμε και εδώ – δεν πήρατε εσείς τους αγώνες, τα ματσάκια αυτά του ποδοσφαίρου, τα οποία περιμένει πως και πως να τα δει όλη η Ελλάδα; Ακούει, νοιάζεται μήπως κανείς να μας πει; Μπα, τουμπεκί.

Προφανώς η ΕΡΤ είναι μόνο πια για την Γιουροβίζιον και λοιπά ωραία, εντυπωσιακά και άκρως διδακτικά μας πράγματα. Ποια μπάλα και ποιο Γιούρο τώρα; Να τα δώσουμε λοιπόν και αυτά αλλού. Δεν βαριέσαι. Πάμε τώρα και στα σημερινά μας ματσάκια για τις φοβερές (!) πάντα στοιχηματικές προβλέψεις:  Σαντορίνη – Καλλιθέα άντερ, Αγγλία – Αυστρία άντερ και τέλος Καβάλα – Θεσπρωτός όβερ! Αυτά και για σήμερα. Καλή υπόλοιπη Τετάρτη και βέβαια καλό ταμείο!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ