Χωρίς τον Σούλη, νικά!

Hi guys, τι κάνετε και today; Τοday Κυριακή και τα συναισθήματά μας είναι… ανάμικτα. Χαρμολύπη (!) που έγραφαν παλιά, καθώς φτάσαμε μια ανάσα ξανά για το 3 στα 3, για 3η (!) συνεχόμενη μέρα παρακαλώ! Η μαγική Super League 2 όμως μας την έκανε παρακαλώ, όταν τα Τρίκαλα με την μισή τους ομάδα σχεδόν χτυπημένη από κορονοϊό, όπως ο και ο τεράστιος Σούλης Παπαδόπουλος δυστυχώς (και ένας παράγοντάς τους), πήγαν μέσα στο απόρθητο (sic) Παγκρήτιο και νίκησαν με 2-3 στο… 93′ τον πάλε ποτέ πρωτοπόρο λέει Εργοτέλη! Θα τρελαθώ…

Μόνο στο Ελλάδα είπαμε ετούτα και μόνο φυσικά στην ζηλευτή μας SL2! O φορμαρισμένος μας Εργοτέλης ο οποίος εν τω μεταξύ, χθες συμπλήρωσε παρακαλώ την 5η (!) συνεχόμενη ήττα του, από μία (χθες) μισοδιαλυμένη ομάδα και φυσικά ούτε εδώ φεύγει ο προπονητής, όπως δεν έφευγε και νωρίτερα στην Δόξα Δράμας και ούτω καθεξής. Και γιατί να φύγει, παρακαλώ; Πάει κάτι λάθος; Όχι, of course. Είπαμε όλα τζετ! Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως ο ΑΟΤ νίκησε επειδή έλειπε ο Σούλης! Πωωωω κακίες;;;!!! Περαστικά και σε εσένα, φίλε, μεγάλε μας κόουτς!

Ούτε ένα “διπλό“, εν απουσία του τελικά δεν μπορεί να πάρει κανείς σε τούτο τον έρημο, δυστυχή, κομπλεξικό, αναχρονιστικό μας τόπο! Ντροπή πια… Εντάξει, τσιμπήσαμε (yesterday πάντα) και τα δύο αντεράκια μας πάλι, το 1-0 δηλαδή στα Χανιά και  το 1-1 του Αλκαζάρ (τι έγινε φίλε μου Αλέξη, πέσαμε;), αλλά είπαμε,  το κακό είχε γίνει νωρίτερα στο Παγκρήτιο! Όλα τα λεφτά εκεί πάντως ήταν και η διαιτητής, η Ελένη Αντωνίου, από την Ανατολική Αττική.  Και τα δύο πέναλτι που έδωσε στο τέλος, ένα για κάθε ομάδα, ήταν κυριολεκτικά για τα κλάματα.

Είπαμε, μακριά οι γυναίκες διαιτητές – και γενικώς οι γυναίκες – από το (ανδρικό) ποδόσφαιρο. Μόνο για τις εξέδρες. Μέσα, έξω και δίπλα από το χορτάρι, ποτέ! Μακριά. Σκέτη καταστροφή όλες τους. Άντε, να σας κάνω το χατίρι, σχεδόν όλες τους. Πάμε τώρα στα σημερινά μας ματσάκια για το στοίχημα στην bet365. Έχουμε και λέμε:  Καλαμάτα – Επισκοπή “άντερ” (Football League), Άρης – Αστέρας Τρίπολης “‘άντερ”  και εδώ και τέλος ΑΕΚ – Ολυμπιακός “άντερ” (!) και εδώ! Ναι, πάμε σήμερα με τρία “αντεράκια” μας! Καλημέρααααααααααααα σας φιλώ και καλό ταμείο!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ