Αδελφική φιλία!

Πάμε πάλι μετά και σήμερα στις φοβερές  (!) προβλέψεις και τις αναλύσεις μας στο στοίχημα στην bet365, καθώς θα οδεύσουμε απ’ ευθείας σήμερα στα σχόλιά μας από την αθλητική και όχι μόνο επικαιρότητά μας. Βλέπετε, σας το λέω, σας το γράφω συνέχεια ο φουκαράς, πως θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν οι διαβόλοι

Ξεκινάμε  από αθλητικοπολιτικά (!) today! Πιέζει λέει τον Θοδωρή τον Ζαγοράκη  ο Πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να δεχθεί να αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ:Οι δύο άνδρες, παρά το ότι (sic) έχει συμβεί,  διατηρούν πάντα εξαιρετικές σχέσεις και προσωπική φιλία“, διαβάζω και βέβαια μοιραίο είναι να ενθουσιάζομαι (σχετικά) και εγώ μαζί τους!

Προφανώς, σκέφτομαι, δεν θα θυμάμαι – και εγώ – καλά, που νόμιζα πως ο φίλος μου ο Κυριάκος  είχε (…προσφάτως) διαγράψει τον Θοδωρή από την Ν.Δ., επειδή διαφωνήσαμε στο “Μακεδονικό“! Μάλλον όμως θα κάνω (και εγώ, ξανά) λάθος! Λογικά κάποιος άλλος από την Νου Δου μας, θα διέγραψε τον μεγάλο αρχηγό μας του 2004 και νυν φυσικά σπουδαίο μας Ευρωβουλευτή.

Στον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ now και στην μεγάλη μας νέα μεταγραφή (που πουλάμε περήφανα ξανά), για τον ανερχόμενο Κάρολ Σβιντέρσκι ρε λέω! Τελικά τον φίλο μας τον Κάρολ τον δίνουμε με 6.000.000 ευρώ στην περίφημη Μπολόνια, ή με μόνο 3;  Γιατί σίγουρα άλλο 6 και άλλο 3 και μάλιστα με δόσεις και αυτά! Είπαμε, έτσι ή αλλιώς τέλος πάντων, ο τελευταίος να κλίσει την πόρτα εκεί πάνω!

Και να κλείσουμε, πριν τα σημερινά μας ματάκια, με τον (πάλε ποτέ) αγαπημένο μας, Ντάνι Πογιάτος: “Έφυγα και δεν με άφησαν να δουλέψω και να ολοκληρώσω το έργο μου…”, δήλωσε  χθες στην Ισπανία, ο Τιτάνας, ο τεράστιος αυτός (πρώην πια) προπονητής μας . Και η απολύτως προβλεπόμενη πιστεύω εδώ, απάντησή μας, είναι το κλασικό… ευτυχώς, Ντάνι μου που έφυγες νωρίς. Αλλιώς, θα κάναμε παρέα στον Κούγια στον πάτο της βαθμολογίας!

Και στα ματσάκια μας today, τα οποία έχουν ως εξής: Αλεβές – Σεβίλλη “διπλό” και όβερ.  Σπόρτινγκ – Πόρτο (Λιγκ Καπ Πορτογαλίας) “άσσος” και άντερ και τέλος Ρόμα – Σπέτσια “‘άσσος” και όβερ για το Κύπελλο της Ιταλίας. Αυτά και για σήμερα. Καλημέρα, καλό ταμείο ξανά και  – πρώτα πάντα ο καλός μας Θεούλης – τα λέμε ξανά από εδώ αύριο! Σας Φιλώ!!!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ