Με πέντε από τις επτά αναμετρήσεις θα διεξαχθεί η 26η εμβόλιμη αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (16/03).

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης (16/03, 15:00): Από νίκη- οξυγόνο προέρχεται το Βυζάντιο, που το διατήρησε εκτός επικίνδυνης ζώνης και στο +4 από Κοζάνη και Λαγκαδά. Ο Απόλλων από την άλλη, προέρχεται από δυο σερί ήττες που τον κράτησαν στο -7 από τη σωτηρία και στη σημερινή αναμέτρηση θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή. Το ένστικτο της επιβίωσης μας οδηγεί στο “διπλό”

Προγνωστικό: 2

Καμπανιακός – Θύελλα (16/03, 15:00): Δέκα βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, με τον Καμπανιακό να βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, και τη Θύελλα να βρίσκεται στο -9 από τη σωτηρία. Δεν νομίζουμε πως οι γηπεδούχοι θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη ώστε να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τις περιπέτειες.

Προγνωστικό: 1

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης (16/03, 15:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ηρακλής, που φαίνεται να έχει χάσει τη μάχη για την παραμονή όντας στο -13. Ο Νέστος από την άλλη βρίσκεται στην 3η θέση και λογικά θα σημειώσει ακόμη μια νίκη απέναντι στους αδύναμους και ντεφορμέ γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 2

Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς (16/03, 15:00): Οι δυο ομάδες ισοβαθμούς σε 4η και 6η θέση με 37 βαθμούς. Θεωρητικά δεν έχουν ξεφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού όντας μόλις στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο υπάρχουν πολλοί επικρατέστεροι “μνηστήρες” για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Η μοιρασιά μοιάζει αρκετά βολική στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Χ

Άρης – Κοζάνη (16/03, 16:15):  Σε καλή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, με τον Άρη να έχει “κλειδώσει” την άνοδό του, και την Κοζάνη να εχει καταφέρει να βρεθεί μόλις στο -4 από τη σωτηρία της. Το έργο των φιλοξενούμενων είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά συνηθιζουν να βρίσκουν δίχτυα οπότε θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G